Arkadaşları ile maç yaparken can verdi!

/ Kaynak: İHA
Arkadaşları ile maç yaparken can verdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir Gaziemir Belediyesi personeli Fatih Bulut, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaptığı sırada kalp krizi geçirerek vefat etti...

İzmir'de, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaptığı sırada kalp krizi geçiren Gaziemir Belediyesi personeli Fatih Bulut, cenaze töreninin ardından memleketine uğurlandı. 46 yaşındaki Fatih Bulut, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası Bulut için Gaziemir belediyesinde anma töreni düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Bulut'un bazı arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 
Bulut'un ölümüyle derin üzüntü yaşayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yaptığı konuşmada, “Çok değerli, çok çalışkan kardeşimiz Fatih Bulut'u genç yaşta kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Ailemizin önemli bir ferdini çok zamansız kaybettik. Acımız büyük. Hepimizin başı sağolsun. Fatih arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır diliyorum” dedi. 
Törende Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve belediye çalışanları, Bulut anısına oluşturulan özel köşeye karanfil bıraktı. 
Öte yandan Fatih Bulut için Gaziemir Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, mesai arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Fatih Bulut, defnedilmek üzere memleketi Ankara'ya uğurlandı. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...