Manisa'da korkutan yangın, kül oldu!

/ Kaynak: İHA
Manisa'da korkutan yangın, kül oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Kazancı Çiftlik mahallesinde çıkan yangın sonucu 1 ev ve bitişiğindeki hayvan barınağı yanarak küle döndü.

Kazancı Çiftlik mahallesinde Mehmet Önal'a ait ahşap evde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kendi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye çalışan ev halkının çabası sonuç vermeyince Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci itfaiyesine ihbarda bulunuldu. Olay yerine intikal eden 3 itfaiye aracı yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin gayretli çalışmalarıyla diğer evlere ve çevreye sıçramadan kontrol altına alınırken ahşap olan iki katlı ev ve bitişiğindeki hayvan barınağı yandaki binalar için tehlike arz etmesi üzerine iş makinesi çağrılarak, evin ayakta kalan duvarları yıkıldı. 
Mehmet Önal'a ait ev ahşap malzemeden olması nedeniyle içindeki eşyalarla birlikte tamamen yanarak zarar gördü. Demirci itfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırmalara başlarken, yangının ilk emarelerine göre elektrik kontağından çıkma ihtimalinin yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı. 
Demirci Jandarma Komutanlığı yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...