2 ilde okullar tatil edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
2 ilde okullar tatil edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayburt il merkezi ile Batman’ın Sason ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildi.

Sason Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, "İlçemizde etkili olan kar yağışının sebep olduğu don ve buzlanmadan dolayı 20 Ocak 2016 Çarşamba günü tüm köy okullarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Merkez okullarda ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verilmiştir. Taşıma kapsamında olmayan öğrenciler için okullar açık bulundurulacak ve eğitim-öğretime devam edilecektir" denildi.

BAYBURT’TA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
Bayburt Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Çarşamba günü okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini bildirdi. Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada, "19 Ocak 2016 Salı gününden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, ilimiz merkez ve köylerde bulunan ilk, ortaokul ve liseler ile kamu kesiminde görev yapan engelli vatandaşlar ile hamile bayan personeller için 20.01.2016 Çarşamba günü bir gün süre ile tatil edilmiştir" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...