Ağlatan mektup

Düzenleyen:
Ağlatan mektup

YAŞAM Haberleri

Nevşehir Lisesi’nde öğrenim gören 10. sınıf öğrencileri, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden askerlerle polislere gönderdikleri mektup ve fotoğrafla destek verdi.

Vatan kahramanlarına mektup yazan öğrencilerden Behiye Nur Cehrili, “Bizim geleceğimiz için fedakârlıkta bulunan ağabeylerimizi motive etmek amacıyla bir şeyler yapmaya karar verdik’’ dedi. Beyza Nur Kayacı ise, yazmış olduğu duygu dolu mektubu arkadaşlarıyla paylaştı. Kayacı mektubunda, “Yurdum aslanları. Aileniz gibi bizler de sizleri düşünüyor, merak ediyor ve secde başında aminlerimize katıyoruz. Söylediğim her bir kelimeyi bizim analarımızın yüreğinden size pare pare kopan bir sıcaklık olarak armağan ediyorum. Allah sizi önce cennet kokulu annelerinize, emeğini esirgemeden büyüten babalarınıza, beraber gülüp ağladığınız kardeşlerinize, yollarınızı dört gözle bekleyen eşlerinize, son olarak öpmeye doyamadığınız ya da haberini beklediğiniz evlatlarınıza sağ salim kavuşmanızı nasip etsin” ifadelerine yer verdi. İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...