HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İki genç sevgili birlikte intihar edecekleri ama...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İki genç sevgili birlikte intihar edecekleri ama...
Artvin, Artvin İntihar, Haber, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Artvin’in Yusufeli ilçesinde dün öğle saatlerinde erkek arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolan genç kızın cesedi Çoruh Nehri’nde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Çok Programlı Lisesi 1. Sınıf öğrencisi olan ve birbirlerini sevdikleri öğrenilen Kürşad Coşkun (16) ile Merve Kurt (16) dün öğle saatlerinde okul çıkışı ortadan kayboldu. Aileleri tarafından kayıp bilgisi verilen gençler her yerde aranmalarına rağmen bulunamadı. Sabah saatlerinde Yusufeli Barajı şantiyesinde çalışan işçiler Çoruh Nehri üzerinde bir ceset gördü. Cesedi arama çalışmaları Çoruh Nehri boyunca AFAD ekipleri tarafından sürdürülürken, olayla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gençlerin birlikte intihar etmek üzere bu sabah erken saatlerde Çoruh Nehri üzerindeki Hamzet (Üzümözü) Köprüsü üzerine geldikleri, genç kızın suya atlamasına rağmen arkadaşının suya atlamayarak hızla köprüden uzaklaştığı öğrenildi. Kürşad Coşkun’un İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. 
Olayla ilgili inceleme sürüyor. 
İki genç sevgili birlikte intihar edecekleri ama...

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...