Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki ay sonra askere gidecekti...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İki ay sonra askere gidecekti...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli'nin Kale İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Süleyman Barutçu, evde yalnız olduğu sırada kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Barutçu'nun iki ay sonra askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Süleyman Barutçu, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu evde yalnızken kendini astı. Bir yakınlarına misafirliğe giden ailesi, dün saat 22.00'de döndükleri evlerinde, Barutçu'nun tavana iple asılı bedenini buldu. Ailenin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Barutçu'nun olay yerinde öldüğü belirlendi. Barutçu'nun cenazesi Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ailesine ait fırında çalışan Barutçu'nun ilçede sevilen ve neşeli tavırlarıyla bilinen bir genç olduğunu belirtildi. Dört ay önce geçirdiği trafik kazasını yara almadan atlatan Barutçu'nun, iki ay sonra askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...