Boğaz Köprüsü'nden atalayarak intihar eden adam toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Boğaz Köprüsü'nden atalayarak intihar eden adam toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Erol Çetin'in cenazesi Sultanbeyli Uzundere Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Boğaziçi Köprüsü Anadolu Yakası yönü Ortaköy ayaklarındaki korkuluklara çıkıp intihar eden 4 çocuk babası Erol Çetin (45) için bugün Sultanbeyli Bedir Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Çetin'in oğulları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Cenazeye Erol Çetin'in ailesi, akrabaları, arkadaşları ve komşuları katıldı.

CENAZE EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLDİ
Bedir Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından da Erol Çetin'in cenazesi önce evinin önüne daha sonra da Uzundere Osmangazi Mezarlığı'na götürüldü. Çetin burada toprağa verildi. Çetin'in bir kahvehanede çalıştığı öğrenildi.
Bu arada Erol Çetin'in intihar etmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 2 kadın tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...