Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dev kemirgen boyutuyla görenleri hayrete düşürdü

Düzenleyen:
Dev kemirgen boyutuyla görenleri hayrete düşürdü

YAŞAM Haberleri

Gaz mühendisi çalıştığı bölgenin civarında dev boyutlarda bir sıçan buldu.

Doğalgaz mühendisi Tony Smith, Londra'nın güneyinde bulunan Hackney'de görenleri şaşırtan bir kemirgen buldu. Smith, bina bloklarında çalıştığı esnada çocuk parkına yakın bir çalılıkta yerde yatan dev sıçanı gördü. Hayvanın yanına giden mühendis dev kemirgenin ölü olduğunu fark etti.

''HAYATIM BOYUNCA GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK SIÇAN''

Birlikte çalıştığı iş arkadaşı James Green'in tuttuğu hayvanın fotoğrafını çeken Smith, kemirgenin 122 cm uzunluğunda ve yaklaşık 11.4 kg ağırlığında olduğunu ifade etti. Gördüğü devasa boyuttaki kemirgenin şaşkınlığını üzerinden atamayan Smith; "Hayatım boyunca gördüğüm en büyük sıçan bu. Kedim ve köpeğim var, ikisini toplasanız bu kemirgen kadar etmez. Hayvanın 120 santimden uzun olduğunu tahmin ediyorum. Hayvanı çöp konteynırına atacaktık, lakin insanlar inanmaz düşüncesiyle önce fotoğrafını çekelim istedik." ifadelerini kullandı.

Dev kemirgen boyutuyla görenleri hayrete düşürdü

DAHA BÜYÜK BOYUTLARA ULAŞMALARINDAN KORKULUYOR

Tony Smith, çalıştıkları bölgenin sıçan istilasından muzdarip olduğunu, bölgede yaşayanların sıçanlardan kurtulmak için zehir koyduğunu belirtti. Smith çevredeki çöp konteynırlarının sıçan ölüleriyle dolu olduğunu sözlerine ekledi.

Hayvan kontrol uzmanları geçtiğimiz yıllarda uyarıda bulunarak sıçanların mutasyona uğradığını ve zehre karşı bağışıklık kazandığını bildirmişlerdi. Uzmanlar çöpe atılan yiyecekler sebebiyle sıçanların sürekli daha büyük boyutlara ulaşmasından korkuyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...