Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi'nde 28 yaşındaki Miftah Demircioğlu, tartıştığı 31 yaşındaki ağabeyi Hakim Demircioğlu’nu bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Birecik'in Kocaşerif Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Miftah Demircioğlu adı öğrenilmeyen annesinden para istedi. Oğlunun para isteğini olumsuz cevap veren anne ile Miftah Demircioğlu arasında tartışma çıktı. Bu sırada eve gelen berberlik yapan Hakim Demircioğlu da tartışmaya dahil oldu. Miftah Demircioğlu, tartışma sırasında öfkelenerek ekmek bıçağı ile ağabeyini 4 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralanan Hakim Demircioğlu, götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabeyinin ölümüne neden olan Miftah Demircioğlu ise polisin çalışmasıyla kısa süre sonra gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...