Urla Cezaevi'nde yangın

Düzenleyen:
Urla Cezaevi'nde yangın

YAŞAM Haberleri

İzmir'deki Urla Cezaevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, yangın akşam saatlerinde Urla cezaevi içerisindeki bir binanın çatısında çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Cezaevindeki mahkumlar yangın ve dumandan etkilenmemesi için dışarı çıkartılarak havalandırma boşluğuna alındı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, çıkan yangının devam ettiğini söyledi. Toprak, "Arkadaşlar gerekli müdahaleyi yapıyor. Cezaevindeki mahkumlar havalandırma boşluğuna alındı. Şu an için ölü veya yaralı yok. Eğer ileriki saatlerde yangın kontrol altına alınamazsa cezaevinin mevcut planları devreye girer" dedi.

ÖLÜ YARALI YOK

Urla Cezaevi’nde saat 19.00 sıralarında başlayan yangın kısa sürede çatıyı sardı. Cezaevinde kalan 60 mahkum görevliler tarafından bahçeye çıkarıldı. Bu sırada jandarma ve polis cezaevinin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yükselen dumanlar Urla’nın her tarafından görülürken itfaiye yangını kontrol altına aldı. İlk belirlemeye göre yangında ölü, yaralı bulunmadığı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...