Nusaybin’den 3 şehit acısı

Düzenleyen:
Nusaybin’den 3 şehit acısı

YAŞAM Haberleri

Güvenlik güçlerine yönelik bombalı saldırıda 3 uzman çavuş şehit oldu.

Operasyonların sürdüğü Mardin Nusaybin’den yine acı haber geldi. Fırat Mahallesi’ndeki bir evde güvenlik güçlerince arama yapıldığı sırada teröristlerin yerleştirdiği bomba patladı. Hain saldırıda 3 uzman çavuş ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar Ferhat Aktaş, Mehmet Kılınç ve Cengiz Poyraz, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 

AĞABEYLERİ DE ASKER

Acı haber sonrası şehitlerden Ferhat Aktaş’ın, Adana Kozan’daki baba ocağında feryatlar yükseldi. Şehidin  annesi 65 yaşındaki Elif Aktaş’a oğlunun şehit olduğu haberi, kardeşi Arif Çoban tarafından verildi. Kardeşine “Vatan sağolsun” diyen anne Elif Aktaş, ardından fenalık geçirdi. 6 ay önce uzman çavuş olarak göreve başlayan ve bekar olan Ferhat Aktaş’ın iki ağabeyinin de uzman çavuş olarak görev yaptığı belirtildi. Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın şehitlik haberi de memleketi Malatya’ya tez ulaştı. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak şehidin eşi Ceyda Kılınç’ın hamile olduğu öğrenildi. Bursalı Şehit Cengiz Poyraz’ın ise evin tek oğlu olduğu, bir süre önce de nişanlandığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...