Anadolu yakasının Sualtı akvaryumu açıldı

Düzenleyen:
Anadolu yakasının Sualtı akvaryumu açıldı

YAŞAM Haberleri

Anadolu Yakası’nın ilk akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi olarak Göztepe soyak sitesi yanındaki Emaar Square’in içerisinde yer alan akvaryum dün basına tanıtıldı.

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL - Kayalık Kıyılar, Ana Tank, Deniz Anası Galerisi, Jungle, Nehirler, Penguen Adası, Timsah Krallığı adında 7 bölümden oluşan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi daha önce Türkiye’de bulunmayan, Manta Vatozları, Su Samurları ve Su Fareleri ile herkesin çok sevdiği ve İstanbul’a ilk kez gelen Humboldt Penguenleri’ne ev sahipliği yapacak. 200’e yakın türle, 20 binden fazla canlının bulunacağı Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nin belki de en dikkat çeken konukları, Avusturalya’dan gelen 5 metre uzunluğundaki erkek ve 3 metre uzunluğundaki dişi timsahlar.
Anadolu yakasının Sualtı akvaryumu açıldı
48 akvaryum tankından oluşan Emaar Akvaryum’da çocuklar ekoloji ve okyanus hayatının sürdürülebilirliğiyle ilgili bilgi alırken, 270 derece görüş imkanı olan 45 metre uzunluğundaki akrilik tünelde gezip denizdeki esrarengiz yaşamı ve birçok deniz canlısını görme fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca dev timsahlar ve vatozlar çocuklara bu macerada eşlik edecek.
Anadolu yakasının Sualtı akvaryumu açıldı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...