Babadan oğluna bayram hediyesi

Düzenleyen:
Babadan oğluna bayram hediyesi

YAŞAM Haberleri

Oğluna böbreğini verebilmek için sıkı diyet uygulayan baba, 2 ayda 17 kilo zayıfladı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan  Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği öğrencisi Deniz Cem Tali (19), 12 Ocak’ta bir yakınının cenazesine katıldı. Burada gözlerindeki sarılıktan şüphelenen yakınları, gencin hemen bir doktora gitmesini tavsiye etti. Önce aile sağlık merkezinde daha sonra da hastanede kan veren genç, böbrek hastası olduğunu öğrenince diyalize başladı. Böbrek nakli olması gereken Tali’ye babası Nazım Tali umut oldu. Rahatsızlığı sebebiyle hayatı kararan genç, babasının kendisine böbrek verebileceği haberiyle yeniden hayata bağlandı. 
Ancak doktorlar 123 kilo olan babanın böbrek nakli için zayıflaması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Nazım Tali, yaklaşık 2 ayda 17 kilo verdi. Gerçekleştirilen başarılı ameliyatla babadan alınan böbrek oğluna nakledildi. Baba oğul başarılı operasyon ve tedavi sonrası taburcu edildi. “Bir tanecik oğlum var” diyen  baba Tali “Böylesi bir konuda tereddüde düşmek olmaz, bana düşen görev kilo vermekti” dedi. Oğul Tali ise “Babam bana en güzel bayram hediyesini vermiş oldu” ifadelerini kullandı. AA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...