Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yemek yapmak için mutfağa giren kadın, 1 metrelik yılanla karşılaştı

Yemek yapmak için mutfağa giren kadın, 1 metrelik yılanla karşılaştı
Fotoğraf Başlığı Yemek yapmak için mutfaga giren kadin, 1 metrelik yilanla karsilasti

Edirne'nin Keşan ilçesinde tek başına yaşadığı evde, mutfağında yılan gören 67 yaşındaki Fatma Meriç, neye uğradığını şaşırdı. 1 metre boyundaki yılanı, ekipler yakaladı.

Kaydet
a- | +A

İspat Cami Mahallesi Tümen Sokak üzerindeki Tahta Cami'ye ait lojmanda tek başına kalan 67 yaşındaki Fatma Meriç, mutfağa girdiği sırada yaklaşık 1 metre boyundaki yılanla karşılaştı.

KAPIYI KAPATIP DIŞARI ÇIKTI

Meriç, korku içerisinde mutfak kapısını kapatarak dışarıya çıktı. Daha sonra durumun bildirilmesi üzerine eve Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kaza kırım ekibi, kendi imkanları ile mutfaktaki yılanı tutarak dışarıya çıkardı.

EKİPLER YILANI YAKALADI

Bölgeye hizmet eden ve kazaların dışında birçok kurtarma çalışmasına katılan Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait kaza kırım ekibi, yeni bir çalışmaya imza atarak bir eve giren yılanı yakaladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika Genel İnternet yerel Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.