Dört makineyle yaşıyor

Düzenleyen:
Dört makineyle yaşıyor

YAŞAM Haberleri

Adana’da Songül Süer (36) ve devlet memuru eşi, 7 yıl önce evlendi. 15 ay önce çiftin Umut Yakup Süer isimli üçüncü çocukları dünyaya geldi.

Doktorlar, daha hamileyken anne Songül Süer’e, Umut’un engelli doğacağını söyledi. Umut, dünyaya geldiğinde solunum yetmezliğinden dolayı 77 gün hastanede kaldı. Boğazına trakeostomi, karnına da gastromid açılan Umut bebeğin sıkıntıları hastaneden çıktıktan sonra da devam etti. Solunum yetmezliği olarak adlandırılan hastalığın asıl teşhisi konulmayan Umut bebek, evde 4 cihaza bağlı olarak hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Kalp hastası da olan Umut bebek, 6 aylık gibi görünüyor ve konuşamıyor. Ailesi ise hastalığın teşhisini koyacak hastane ve tedavi için maddi destek istiyor. Anne Süer “Çocuğumun hastalığına teşhis koyacak bir profesör belki görür. Doktorlar ‘Bu bebekten iyileşmesini beklemeyin’ diyor. Ama ben hiçbir zaman mücadelemi bırakmadım. Elektrik kesintilerinden dolayı 2 kere bebeğim ellerimden gidiyordu. Ambulans zor yetişti de kurtardık” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...