Liseli genç otomobil kazasında öldü

Düzenleyen:
Liseli genç otomobil kazasında öldü

YAŞAM Haberleri

Bursa’da 16 yaşındaki Öztimurlar Lisesi öğrencisi Erhan Yumuk, arkadaşıyla birlikte otomobille gezerken meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 22.40'da Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi, Fethiye Mahallesi, Ata Bulvarı Caddesi Işıktepe kavşağında meydana geldi. Arkadaşının annesi Nebiye G.’ye ait otomobili alan 17 yaşındaki öğrenci G.Ö., arkadaşı Erhan Yumuk’u da alarak araçla gezmeye çıktı. Daha sonra direksiyona geçtiği ileri sürülen Erhan Yumuk, Ata Bulvarı’nda başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralandı. Diğer arkadaşı ise yaralanmadı. Yaralı genç ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Öztimurlar Lisesi’nde okuduğu öğrenilen Erhan Yumuk, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polise ifade veren ağabeyi 25 yaşındaki İlhan Yumuk, “Araç komşumuz Nebiye G.’ye ait. Bu kişinin çocuğuyla kardeşim arkadaşlar. Eve dün akşam saat 18.30’da geldiğimde kardeşim Erhan, arkadaşlarıyla gezmeye çıkacağını söyledi” dediği öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı, Erhan Yumuk’un cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırttı. Polis, trafik kazasıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...