HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muğla’nın Ula ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem!

Düzenleyen:
Muğla’nın Ula ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem!
Muğla, Ula, Deprem, Son Dakika Deprem Haberleri , Haber

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Ula ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını söyledi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) edinilen bilgiye Muğla’nın Ula ilçesinde gece 00.49’da yerin 25 km derinliğinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. 

ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR
Muğla'nın Ula İlçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Bu depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3 ile 3.7 arasında değişen 18 artçı sarsıntı daha oldu. 

Muğla Valisi Civelek açıklama yaptı

Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremde ilk bilgilere göre can veya mal kaybı olmadığını ifade etti.

İlçede ekiplerin çalışmalarının sürdüğünü belirten Civelek, "Şu ana kadar olumsuz bir durum yok." diye konuştu.

Öte yandan, ilçede saat 00.49'da gerçekleşen sarsıntıyı hisseden vatandaşlar sokaklara çıktı. Polis ve jandarma ekipleri ise bölgede dolaşarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışma yaptı.

Yine Ula ilçesinde 23 Kasım'da yaşanan 5 büyüklüğündeki depremin bazı binalarda hasara yol açtığı 25 haneli kırsal Arıcılar Mahallesi'nde vatandaşların, geceyi kurdukları çadırlarda geçireceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...