İnternetten spor ayakkabı siparişi veren kuzenlere patlıcan gönderdiler

Düzenleyen:
İnternetten spor ayakkabı siparişi veren kuzenlere patlıcan gönderdiler

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da sosyal medyadan spor ayakkabı siparişi veren iki kuzen, gelen kargodan iki çift patlıcan çıkmasıyla şoke oldu. Telefonla ulaştıkları yetkili ise "Patlıcanları közleyip yiyin" dedi.

İstanbul'da üniversiteli iki kuzen, internetten ayakkabı sipariş etti ama kutudan 2 çift patlıcan çıktı. İki kuzen ayakkabı satın aldıkları sitedeki numarayı aradı ancak telefonu açan şahsın, ''Patlıcanları bir güzel yiyin keyfine varın" sözleri karşısında şoke oldular.

350 TL ÖDEDİLER

Show TV'nin haberine göre, İstanbul'da üniversiteli 2 kuzen, sosyal medyada görüp beğendikleri ayakkabılardan sipariş edip 350 lira ödediler. Kutuları getiren kurye paranın yarısını aldıktan sonra ortadan kayboldu. Kutuları heyecanla açan gençler ise birer çift patlıcanla karşılaştılar. İki kuzen ayakkabı satın aldıkları sitedeki numarayı aradı ancak, telefonu açan şahsın "Gidin Belgrad'da közleyin patlıcanları bir güzel yiyin keyfine varın sözleri karşısında" şoke oldular.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Ellerinde fatura da olmayan kuzenler başlarına gelen talihsiz olayla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

İnternetten spor ayakkabı siparişi veren kuzenlere patlıcan gönderdiler

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...