Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobilini çalıştırmak isterken şantiye sahasına uçtu

Düzenleyen:
Otomobilini çalıştırmak isterken şantiye sahasına uçtu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bozulan aracını iterek çalıştırmak isteyen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil şantiye bahçesine uçtu. Kazada otomobilden fırlayan sürücü ağır yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, İzmit ilçesi Fatih Mahallesi Şantiye Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hikmet Yalım’a (60) ait 41 FR 394 plakalı otomobil arıza yapıp çalışmadı. Daha sonra Yalım, çalışmayan otomobilini ittirerek çalıştırmak istedi. Otomobilini çalıştırmak için yokuştan aşağı iten Yalım, kontrolden çıkan otomobili ile şantiye sahasına uçtu. Kaza yapan otomobil şantiye sahasında bulunan bir kamyona vurarak durabildi. Kaza esnasında sürücü Hikmet Yalım ise araçtan fırladı. Yaşanan kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü Kocaeli Üniversitesi Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...