HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Malatya'da kahvehaneye giren pitbull dehşet saçtı

Düzenleyen:
Malatya'da kahvehaneye giren pitbull dehşet saçtı
Malatya, Pitbull, Pitbull Saldırısı, Haber

YAŞAM Haberleri

Pitbull cinsi bir köpek girdiği kahvehanede dehşet saçtı. 2 kişiyi ısırarak yaralayan saldırgan köpek bir araç tarafından kıstırıldıktan sonra yakalanabildi.

Malatya'nın Büyük Hüseyinbey Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, kahvehaneye giren pitbull cinsi bir köpek burada bulunan vatandaşlara saldırarak 2 kişiyi yaraladı. Büyük paniğe neden olan olaydan sonra sokağa çıkan köpek yoldan geçen bir araç tarafından kıstırıldı. Kaldırıma kıstırılarak etkisiz hale getirilen saldırgan köpeğin alınması için polis ekipleri belediye görevlilerine bilgi verdi. 

Kısa süre sonra olay yerine gelen belediye ekipleri, kıstırılan köpeğe sakinleştirici iğne vurdu. Daha sonra köpek tasma takılarak araca konuldu ve hayvan barınağına götürüldü. 

Pitbull saldırısında yaralanan H.G. ve M.Y.T. ise ambulansla özel bir tıp merkezine kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan 2 yaralı daha sonra intaniye servisinde gözlem altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...