Son dakika: Ordu'da 4 köprü yıkıldı! Belediye Başkanı: 165 kişi kurtarılmayı bekliyoruz

Düzenleyen:
Son dakika: Ordu'da 4 köprü yıkıldı! Belediye Başkanı: 165 kişi kurtarılmayı bekliyoruz

YAŞAM Haberleri

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde taşkın sonucu Cevizdere Köprüsü yıkıldı. Karadeniz sahil yolu çift taraflı ulaşıma kapatıldı. Ünye ve Fatsa'da mahsur kalanlar var.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "4 köprünün tamamı yıkıldı. Can kaybımız yok, 4 vatandaşımız yaralandı. 165 kişi kurtarılmayı bekliyoruz." açıklamasında bulundu.Ünye ve Fatsa'da mahsur kalan vatandaşlara havadan ulaşımlaya çalışılıyor.Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar: Maddi hasarımız çok. Yağmurun durmasını bekliyoruz. 17 araç kurtarma çalışması yapıyor. Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık: 20 gün içinde 3 defa sel yaşadık. Kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz. 30 ton fındık sele gitti.

METEOROLOJİ KARADENİZ'İ UYARDI: PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; Doğu Karadeniz'de Perşembe saat 00.00'dan 15:00 kadar fırtına bekleniyor. Başta denizciler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...