FETÖ’nün 105 no’lu suikast timi ve Kapadokya

A -
A +
Nereden çıktı bu 105 numaralı katil?
FETÖ’nün yeni Kapadokya’sı kim ya da hangi kurum?
“Kapadokya da neymiş” diye sorduğunuzu işittim.
Önce aşağıdaki satırları okuyalım. Pensilvanya’da ikamet ettirilen aşağılık yaratığın 35 dakikalık yeni sayıklamalarının 6.30’uncu dakikasından itibaren verilen mesajından kısa bir alıntı:
“İnsani değerler açısından, insanlara muamele açısından, hakka, hakikate saygı açısından, refet, şefkat, merhamet, mürüvvet, muhabbet açısından 105. dereceye düşmesi… Kast sisteminde o kadar aşağı doğru basamak yok, belki o kadar aşağıya indiğiniz zaman Darwin mülahazasıyla bir kısım mahlûkatla karşılaşırsınız. Ahlak açısından, genel tavır açısından bir milleti hangi sefalete, hangi derekeye, derk-i esfele, sürüklediklerine bakın günümüzün İslam dünyasını ona göre değerlendirin. Ve bunların en önüne de Kabadokya’yı (Kapadokya) koyun.”
 
ŞEYTANIN SURATINDA GEZİNDİĞİ ANLAR
 
Uzun konuşmanın içindeki bu kısa bölüm bitince, duruyor “Evet” diye öne eğiliyor ve tam karşıdaki kişiye bakıp göz göze anlık bir zaman diliminde bakışıyor. Şeytanın kol gezdiği, kötülüğün cirit attığı bir an bu, görmelere değer. “Oldu mu?” der gibidir.
Şimdi burada ne var, neyin mesajı veriliyor bir bakalım.
Ümit Akdemir, bu yaratığın tüm hezeyanlarını dikkatle takip ediyor ve çıkardığı sonuç şu:
“Bu uzun konuşmada cezaevlerindekilerin salınmasını da kapsayan detaylı ve dallandırılıp budaklandırılmış, aldatıcı, yanıltıcı cümleler var. Oralara odaklanılmasını istiyor ama asıl MUHATAPLARIN alması gereken mesajı çok kısa bir zaman diliminde, yaklaşık 1,5-2 dakika içinde veriyor. Aklınca çaktırmadan. Burada sözü edilen 105. dereceyi sanki insanlık skalasındaki bir değermiş gibi göstermesi de ayrı bir yanıltma. Mesaj 105 numaralı FETÖ suikast timi elemanına veriliyor. Hedef olarak gösterilen kişi de KAPADOKYA. Yani bugün bu şerefsizin hedefindeki isim; Cumhurbaşkanımız.”
 
NEDEN KAPADOKYA VE BU ŞİFREYLE KASTEDİLEN KİM?
 
Bu yaratık Kapadokya kelimesini eskiden beri kullanıyor. Çökmüşlük, ahlaki sefaletin, çürümüşlüğün simgesi olarak Kapadokya diyor ve evvelden bununla kastettiği TSK ve TSK içindeki Ergenekon yapılanmasıydı.
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen "Fetullah Gülen Terör Örgütü Çatı İddianamesi"nde konuşan "Jüpiter" takma adlı gizli tanık şunları söylüyor:
“Örgüt jargonunda, Fetullah Gülen'in vaazının içinde Kapadokya kelimesi geçtiğinde bilirsiniz ki TSK'yı kastetmiştir.”
Esasında TSK’ya yeşil, polise de mavi diyor. Pensilvanya’daki terörist başının darbe mesajı verirken haki (yeşil) cübbe giymesi ki bunu 15 Temmuz’dan çok önce yazmıştım, aynı işaretlemelerin bir diğer sonucu.
FETÖ elebaşının evvelden sık sık TSK ve TSK içindeki Ergenekon yapılanması için kullandığı KAPADOKYA sözcüğünü artık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için dillendirmesi ise sır değil. Hatta 24 Ağustos 2016 tarihli sayıklaması basına yansıdığında Kapadokya’da turizmden para kazananlar FETÖ elebaşına yönelik sert mesajlar yayınladılar KAPADOKYA İDARECİLERİ diye kastedilenlerin kendileri olduğunu sanarak.
Şimdi bu bilgilerin sonucunda yukarıdaki cümleyi tekrar okuyalım:
Ahlak açısından, genel tavır açısından bir milleti hangi sefalete, hangi derekeye, derk-i esfele, sürüklediklerine bakın günümüzün İslam dünyasını ona göre değerlendirin. Ve bunların en önüne de Kabadokya’yı (Kapadokya) koyun.”
Bu yaratık sıkıştıkça sıkıştı. Bu yüzden elindeki tüm kozları kullanacak ve en alçakça yöntemleri devreye sokmaktan çekinmeyecek. 
Bu yüzden dikkat! MİT, istihbarat kurumları, emniyet istihbaratı…
Hepiniz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.