Benden size ekmek çıkmaz Sayın Kılıçdaroğlu

A -
A +
Bir Fetullah projesi olan “Kontrollü Darbe” söyleminizi dayandırdığınız tek “delil” olarak benim Türkiye gazetesinde darbeden 4 ay önce yazdığım yazıları gösteriyorsunuz. Önceki akşam Habertürk televizyonunda çıkardığınız onca gürültüye rağmen hiç izlenmeyen söyleşide Nagehan Alçı ve Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtlarken de bunu sürdürdünüz.
O yazılarımda FETÖ’nün darbe hazırlığı yaptığını yazmış ve örgüt üyesi askerleri “Devlet sizi izliyor ve suç işlemenizi bekliyor. Gelin devletle iş birliği yapın” demiştim. Devlet tabii bunları biliyordu ama o vakit ByLock çözümlemesi yapılmamıştı ve bu alçaklar sürüsünün ne zaman darbe yapacağını kestiremiyordu. Buna rağmen hepsini tek tek toplayıp kellelerini alsaydı başta siz kıyameti koparacaktınız Kemal Kılıçdaroğlu “AKP kendi kadrolarını doldurmak için subaylarımızı iftiralarla görevden alıyor” diyerek.
Üstelik o zaman siz benim yazılarımı gördüğünüz hâlde sahip çıkmadınız. Şunu diyebilirdiniz misal:
“Sayın Erdoğan, bakın Fuat Uğur bunları yazıyor. Darbe ihtimaline karşı tedbir alıyor ve gerekeni yapıyor musunuz?”
Demediniz çünkü darbe yapılacağını siz de biliyordunuz ve kulağınıza fısıldanmıştı.
15 Temmuz’da devletin ne kadar hazırlıksız olduğu ve ihbar geldiği hâlde önleme konusunu yüzüne gözüne bulaştırdığı ortaya çıktı. Halk sokaklara dökülerek darbe girişiminin önlenmesinde tetikleyici rol oynadı 249 şehit ve binlerce gazi vererek. Darbenin önleyici dinamosu oldu ve dünya tarihinde ender görülen olaylardandı. Siz ise belediye başkanınızın evine kaçtınız.
Şimdi size tekrar söylüyorum. Benden size ekmek çıkmaz. Boşu boşuna rezil olmayı sürdürüyorsunuz.
Hep yalan peşinde koşarak daha nereye kadar devam edeceksiniz? Bakın Gezici Araştırma Şirketi’nin son araştırmasında halkın yüzde 88,6’sı kontrollü darbe saçmalığını ve ihanetini reddediyor. Halkta hiçbir karşılığı yok. O araştırma size daha pek çok veri sunuyor eğer Fetullah denen o aşağılığın sözlerini dinlemek yerine halka kulak verirseniz.
Referandumu isabetle tahmin eden Gezici Araştırma’nın sonuçlarına göre halkın yüzde 94,2’si darbenin arkasında Fetullah Gülen’in olduğunu söylüyor. Size acı haber, halkın yüzde 67,5’i de OHAL uygulamasını doğru ve gerekli buluyor.
Sayın Kılıçdaroğlu, Gezici Araştırma’nın soru yönelttiği kişiler kim biliyor musunuz?
Gözünüzü dört açın: İlker Başbuğ’un tutuklanmasını yüzde 70 oranında yanlış bulan bir kitle.
Nafile çaba içindeyim biliyorum. Size laf anlatmak kelime israfından başka bir şey değil. Dediğim gibi sizin kulaklarınız Pensilvanya’daO alçağın darbedeki başarısızlığının şaşkınlığı geçtikten bir hafta sonra Alman televizyonlarına verdiği mülakatta uydurduğu senaryoyu dillendiriyorsunuz papağan gibi. Yazıklar olsun size.
Bir çift lafım da Kılıçdaroğlu’na soru yönelten gazeteci dostlarımıza.
Sürekli benim adımı kullanarak bunu “kontrollü darbe” yalanına malzeme yapan Kılıçdaroğlu’na neden “Tek deliliniz bu mu? Fuat Uğur bunu açık kaynaklarına dayanarak yazmış. Siz o zaman bu yazıya neden sahip çıkmadınız? Devlet tespit ettiği FETÖ’cüleri o vakit açığa alsaydı kıyameti koparmayacak mıydınız? Cem Küçük ve Rasim Ozan Kütahyalı F-16 pilotlarının yüzde 50’si FETÖ’cü dediği için linç edilirken neden alkış tuttunuz? Hani 180 ByLock’çu vekil vardı, isimleri nerede vb.” sorularını yöneltmediler, çok merak ediyorum.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

“Kontrollü darbe” yalanını neden CHP’ye söyletiyorlar;
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/fuat-ugur/597415.aspx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.