Fatih Terim bedel ödedi

A -
A +

Karagümrük’ü ve hocasını cidden kutlamak lazım. Rakibinin bütün zaaflarını iyi incelemişler, organize olup oynadılar.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, üst üste kazandığı maçlardaki kadrosuna anlaşılan o ki çok aldanmış. O maçlarda sakat veya cezalı olan, dün sahaya çıkan ilk on birden daha kaliteli, daha tecrübelilerin iyileştiklerinin farkına da varamamış.
Karagümrük, oyunun hiçbir bölümünde hatta öndeyken, kendi kendini aldatmadan çok çabuk, rakip ataklarda neredeyse tam takım topun arkasına geçip oyun alanını alabildiğine daralttı. Kendi yarı alanında kazandığı toplarla da pas gevelemesi yapmak yerine direkt zaman zaman uzun, zaman zaman da üç beş metrelik öne oynayarak zor toparlanan G.Saray kalesinde rahatlıkla pozisyonlar buldu. Hele hele maçın golünü atan sağ kanat oyuncusu Ndao, maçın en iyi adamı olurken bu ülkedeki çok oyuncuya da bir kanat oyuncusunun ne demek olduğunu gösterdi.
Tabii Fatih Hoca’ya sorulması gereken o kadar çok soru var ki, bunlardan birkaçını seçip sıralayayım…
Bu Ömer Bayram, sana o kadar çok zararı dokunan bir oyuncu muydu Fatih Hoca’m? Herkesin yazdıklarına çizdiklerine inanıp takımda ciddi belli klası olan Belhanda’yı artık sürekli yedek hâline mi soktun?
Maçın hakemi, sanırım meslek hayatındaki en rahat maçı yönetmiştir. Ev sahibi Karagümrük hiçbir şekilde maçtaki bu avantajının arkasına sığınmazken G.Saray’da da Fatih Hoca kenardaki aşırı tepkilerinin bedelini kırmızı kartla ödedi.
Tabii bu Diagne denen, altıpasın içinden iki bedava gol atıp ve penaltılara sığınan oyuncuyu methedenler acaba dün akşam için neler yazıp söyleyeceklerdir? Emre Akbaba ve bu Diagne G.Saray’ı resmen dokuz kişi oynatmışlardır.
Karagümrük’ü ve hocasını cidden kutlamak lazım. Rakibinin bütün zaaflarını iyi incelemiş, organize olup oynamış olması dünkü galibiyetin arkasındaki sırdır.

MAÇIN ADAMI: Ndao

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.