Türkiye düşmanı olanlar

A -
A +

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’ya ve dev proje düşmanlarına tepki göstererek “Ekonomisi sürekli büyüyen, dışa bağımlılıktan kurtulan Türkiye birilerinin huzurunu kaçırıyor” dedi. ABD, İsrail (Siyonizm) Avrupa Birliği, Rusya, İran, Irak, Suriye, Almanya, İngiltere ve Fransa ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bundan daha kötüsü  bu şer güçlerin Haçlı Ordusu olan kendini bilmez gruplar aslında AK Parti iktidarı ve Erdoğan’a düşman olmanın ötesinde Türkiye’ye ve İslam Dünyasına düşmanlık ediyorlar.

Türkiye’nin yakın tarihi aslında yalan tarihtir. Irak cephesinde Kûtü-l Amare zaferi, Osmanlının Çanakkale zaferi gibi yüz akıdır. 3 bin kişilik Osmanlı ordusu 10 bin kişilik İngiliz ordusunu komutanları ile birlikte esir aldı. Tarih kitaplarında bu zaferden hiç bahsedilmez. Lise yıllarımda tarih Harp Okulu ve Hukuk Fakültesinde ise siyasi tarih kitaplarında bu zaferimizden tek kelime yoktu. Peki ama böyle önemli bir zaferimiz neden insanlarımızdan gizlenmiştir?

Bu zaferin her bir askeri ve subayı şerefli bir kahramanımızdır. Ama 3 komutanımızın hizmeti son derece büyüktür. Nurettin Paşa, Ali İhsan Sabis ve Halil Kut. Bu kahramanlarımızın isimlerini birkaç tarihçimiz hariç bilen yoktur. Ali İhsan Sabis aynı zamanda 26 Ağustos Büyük Taarruzun savaş harekât planını hazırlayan kişidir. Halil Kut ise Mustafa Kemal ile münakaşa ettiği için Haydarpaşa Askerî Hastanesinde bakımsızlıktan ölmüştür.

Birinci ve İkinci İnönü Savaşı zafer değildir. Yunan ordusu yanlış istihbaratla Türk birliklerini ileri mevzi ve ileri karakol zannetti. Daha sonra Yunan ordusu geri çekilirken İnönü bu alana gelmiştir. Ancak daha sonra bu gerçekleri anlatan kişinin eseri toplatılmıştır ve bu kişi idam edilmiştir.

Türk ve İslam Dünyasının düşmanı İngiltere’nin “BBC” televizyonu Kandil’e giderek terör baronları ile röportaj yapmıştır. Bu durum PKK terörüne destektir. Kandil’deki terör baronu “müzakere”den bahsetti. Türkiye devletinin PKK’lı teröristlerle yani Kandil ile müzakeresi söz konusu olamaz. Onu meşrulaştırır. Ayrıca PKK’nın terörist ve silah zayiatını ikmal için fırsat olur.

HDP PKK’nın destekçisinden ziyade onun bir parçasıdır. Demirtaş Washington’a giderek ABD’den destek isteyecektir. ABD nasıl ki PYD kılıfı altında PKK’nın yanındadır, 250 Amerikalı asker PYD’yi eğitmek için Suriye’ye gidecektir. Obama ABD tarihinin en silik Başkanı bu kararı imzalamıştır.

İsrail Kürtlerle ilgili meseleyi Birleşmiş Milletlere getirme hazırlığındadır. 500 bin insanı katleden katil Esad’a destek verenler de en az Esad kadar suçludurlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.