Paralel ihanet

A -
A +
Paralel Yapı PKK’nın içindeki MİT mensuplarını yurt içi ve yurt dışı ajanlarını ifşa etti ve yerlerine kendi hainlerini yerleştirdi. MİT ve Genelkurmayın Kandil’deki liderleri saf dışı etme operasyonları Gülen tarafından önlendi. Güneydoğu’daki polis, asker ve sivillerin katili Paralel Yapıdır. PKK’ya ulaştırılan binlerce ton bombayı PKK üretmiyor. Paralel Yapının asker ve polisleri yurt dışından PKK’ya ulaştırıyor.
Gülen Yenikapı mitingine katılan 5 milyon kişinin her birinin cebine 100 dolar konulduğunu söylüyor. Aslında böyle olmadığını o da biliyor. Ama yalan ve iftira onun olmazsa olmaz özelliğidir. Mahşerde her helalin hesabı her haramın azabı vardır. İftira ettiği bu 5 milyon kişinin hakkını nasıl ödeyecektir. Paralel Çete mensupları Gülen’in kendilerine şefaat ile cehennemden kurtaracağına inanıyor. Peki Gülen’in cehennemden kurtulacağına dair bir garantisi var mı?
Kandırılan Müslümanlardan alınan paralar, dolar olarak ABD’li senatörlere, başkanlık seçimindeki adaylarına ve Katolik üniversitelerinde açılan Gülen kürsüsü için veriliyor. Bu kürsüde İslamiyet anlatılmıyor. Gülen’in sapık ve bidat görüşleri ve Hıristiyanların ve Yahudilerin cennete gideceği ve bu üç dinden İbrahimî bir inançtan bahsediliyor.
Türkiye aleyhine rapor yazması için İngiliz milletvekiline verilen yüzbinlerce doların elbette hesabı sorulacaktır. Seyyid Ahmed Arvasi “Türkiye’ye düşmanlık İslamiyete düşmanlıktır” derdi. Paralel çete İnşallah tövbe eder ve hidayete kavuşur. Amin.
ABD’nin Cumhuriyetçi Parti adayı Trump sosyal medyada Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişimini 13 CIA ajanının idare ettiğini yazdı. Ve bir gazete bunu haber olarak verdi. Birkaç gün sonra her ikisi de silindi. Zaten bu darbe teşebbüsünün arkasında CIA’nın olduğu inkarı mümkün olmayan bir gerçektir. Diğer bir gerçek ise Gülen ve Paralel Yapının CIA’nın emrinde bir taşeron hatta kölesi olduğudur.
Bazı İlahiyat Fakülteleri Paralel Yapının işgali altındadır. Fakültede içinde Sünni ve İslama uygun ama dışarıda Kelime-i Tevhid’in bir ayrılmaz bölümü olan Hazreti Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem) elçiliğini reddediyorlar. Hatta bazı dinler arası konferanslarda Ezan-ı Şerif okunurken Muhammeder Resulullah çıkarılarak okunduğu kayıtlarla mevcuttur.
Luther rolüne soyunup ve İslamiyette tahrifat yapmak ve 3 dinin bazı esaslarını alarak 3 dini birleştirmek İbrahimî bir inanç sistemi peşindedirler. Din okullarda olması gereken yere gelmelidir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.