Suriye’de “İkinci İsrail Devleti” kurulması hayali

A -
A +
Türkiye’nin Suriye ile 911 kilometre sınırı vardır. Bu emperyalist güçler sınırımızda tehlikeli oyunların peşindedirler. Varsayalım ABD’nin Meksika sınırında bir terör örgütüyle, Rusya’nın Kafkasya sınırındaki bir terör örgütüyle ve Almanya’nın sınırındaki bir terör örgütüyle aynı şekilde onlara silah verip ittifak etsek acaba bu devletlerin tepkisi ne olur?
Siyonizm’in kölesi ABD, Yahudi’nin stratejisine göre savaşta başka ülke ve örgütleri kullanır. Trump iktidarı 11 sayfalık “Terörle Mücadele Stratejisi 4 yıllık konseptinde önemli bir şey yok. Anadolu ifadesi ile ABD suya ve sabuna dokunmayacak, müttefiklerinin daha fazla sorumluluk almasını isteyecek.
Pekin-Londra arasında demiryolu ile 2 trilyon dolarlık otoyolda Türkiye köprüdür. Ve bu otoyoldan 29 ülke iş birliği ile 65 ülke faydalanacaktır. ABD projeyi önlemek için FETÖ’yü kullandı ama başarılı olamadı. FETÖ ile Rus uçağını düşürdü. Rusya’nın Ankara Büyükelçisine suikast yaptırdı. Türkiye ile Rusya’yı savaştırmak istedi ama başaramadı. Netice olarak, Referandumda CHP liderliğinde hayırcılarla iş birliği yaparak “hayır” çıkmasına çalıştı ve Avrupa Birliğini kullandı (Siyonizm ile).
ABD, Kürt Devleti bahanesiyle “İkinci İsrail”i kurmak istiyor. PKK, PYD ve YPG, Kürtleri asla temsil etmiyor. ABD, 1950 Demokrat Parti iktidarından bu yana Türkiye’nin bir numaralı düşmanı olmuştur.
Menderes neden idam edildi? Menderes Bağdat Paktı ile (Türkiye-Irak-İran-Pakistan-Afganistan) arasında bir birlik kurdu. Irak’ın Emiri beşikteki çocuğu dâhil katledildi (şehid edildi). Menderes İdam (Şehid) edildi. Pakistan’da darbe yaptılar. İran’da Şahın son kullanma tarihi süreci başlatıldı. Humeyni’yi İran’a CIA getirdi. Afganistan’da darbeler oldu. Katliamlar yapıldı.
ABD çöküyor. Global Çete terörlerle yıkılışını önlemeye çalışıyor. Ama zaman ABD’nin aleyhine işliyor. DEAŞ’ı kuran da Obama iktidarıdır. (Trump itiraf etti).
Erbakan-Çiller iktidarında Erbakan 8 İslam ülkesi arasında ekonomik iş birliğini sağladı. Bu İslam ülkeleri ortak pazarının temeli idi. (TSK+Medya+Devlet+ABD+İsrail) Erbakan-Çiller iktidarını 28 Şubat’ta devirdi ve mecliste azınlığı olan Mesut Yılmaz’a devretti. Özal, Karadeniz Ülkeleri İşbirliği Teşkilatını kurdu ve zehirlendi. Bütün bunlar asla tesadüf olamaz.
ABD Rakka operasyonunu El Bab’da başarılı olan Türkiye+Muhaliflerle yapmıyor da neden PYD ve YPG’yi tercih ediyor? Lozan ile Türkiye sınırları içine hapsedilmişti. Sınırlarının dışına çıkmasını istemiyorlar. Ve Rakka bahanedir. Asıl gaye Suriye’nin kuzeyinde “Kürt Devleti” maskesi altında ikinci bir İsrail kurmaktır. PYD ve PKK sadece taşerondur. Peki zalim ve katil Esad’ın sesi neden çıkmıyor? Esad da şahsi iktidarı için İran, Rusya ve ABD’nin taşeronudur.
İran, Akdeniz’e inen bir “Pers Koridoru” için Suriye ve Sincar’da hâkimiyet peşindedir. Rusya, Suriye’de etkinliğini arttırmak peşindedir. ABD ise Suriye’yi bölmek ve Kürt Devleti maskesi ile Orta Doğu’da ikinci İsrail kurma hayalindedir.
İsrail, 2000 yılından önce hazırladığı 16 sayfalık “Stratejik Plan”ın gerçekleştirmesi işini ABD’ye havale etmiştir. Yani ABD’yi görevlendirmiştir. ABD Siyonizm’in sömürgesidir. Siyonizm’in emrindeki Pentagon, Erdoğan’ın ABD ziyareti ve Trump ile görüşmesini önlemek için alelacele PYD’ye ağır silahlar verilmesi kararnamesini Trump’a imzalatmıştır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.