Hedefteki ülke Türkiye

A -
A +

Şu anda ABD liderliğinde, Avrupa Birliği, bazı İslam ülkeleri ve içimizdeki hainler Türkiye’ye karşı post- modern bir savaş açmışlardır. İçimizdeki bazı gafiller hâlen gaflet içindedirler. Katar’a ambargo, ABD’nin PYD ve YPG’ye yüzlerce tır silah verişi, Rakka’daki danışıklı dövüş, Kılıçdaroğlu’nun Berberoğlu’nu bahane ederek terör örgütleri ile beraber yürüyüşü ve diğerleri bu savaşın birer parçasıdır.
6 Arap ülkesi ki, bu ülkelerin ipleri değil yularları ABD ve Siyonizm’in emrindedir. Katar’a ambargo ve her türlü münasebetleri kesmenin asıl amacı Türkiye’dir. CIA ve Vatikan uşağı FETÖ Iraklı Türkmenlere gönderilen silahları DEAŞ’a gönderiliyor iftirası ile MİT tırlarını durdurdu. Ve bu görüntüleri Berberoğlu eliyle Can Dündar’a ulaştırdı. Devletimizin sırrı dünya kamuoyuna (hainlikle) servis edildi. Böylece Türkiye terör örgütüne destek veriyor iması ile Erdoğan’ın Lahey Uluslararası Mahkemesinde savaş suçlusu olarak yargılanması istekleri ellerinde patladı. Şimdi de Katar terör örgütlerine destek veriyor iftirası ile ambargo uygulandı. Türkiye bu ambargoyu deldi. Bu iftira bombası da ellerinde patladı. Kaldı ki Filistin’de, Hamas ve Mısır’da Müslüman Kardeşler terör örgütü değildir. Siyasi partilerdir.
ABD ve Siyonizm’e hizmet etmeyen her kuruluş onlara göre teröristtir. Katar üzerinden Türkiye suçlanacak ve Türkiye’de teröre destek veren ülke ilan edilecekti. 6 Arap ülkesi Katar için karar alıyor da, neden Filistin’de soykırım uygulayan İsrail’e ve Suriye’de Sünnilere soykırım yapan Esad katiline karşı tavır alınmıyor? Alamazlar çünkü, yuları elinde tutan ABD ve Siyonizm böyle istiyor. ABD, AB gibi bazı Arap ülkeleri de Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. ABD’nin stratejisine yön veren CIA’nın eski başkanı Graham Fuller’in “İslamsız Dünya” adlı eserinde açıkça ABD’nin yani Siyonizm’in dünya hâkimiyeti için “Ilımlı İslam” ABD’nin emrinde ve fıkıhtan uzak bir İslamiyet’in ortaya çıkması için Ehl-i Sünnetin kalesi Türkiye’nin yıkılması ile mümkün olacağı ifade edilmiştir. S. Arabistan Vehhabiliği yayarak geçmişte Ehl-i Sünneti, İngilizlerin yardımı ile şimdi de ABD adına İslamiyet’i yıkmakta ABD ile S. Arabistan birlikte hareket ediyor.
CIA ve Vatikan’ın emrindeki FETÖ ile 15 Temmuz darbe kalkışması yapıldı. Allahü tealanın ihsanı ve ahirete intikal etmiş Allah dostlarının duası ve himayesi ile şehit olma arzusu ile silahsız manevi ordu, silahlı şer güçleri hezimete uğrattı. 15 Temmuz kalkışmasında Katar, Türk devletinin ve halkının yanında yer aldı. Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Katar’a cephe alan bu 6 ülke FETÖ’nün yanında yer almışlar ve FETÖ’ye para yardımı yapmışlardı. Katar hadisesi 15 Temmuz’un devamıdır. Rakka’da bunun devamıdır.
ABD, AB ve NATO ile ilişkiler yeniden gözden geçirilmelidir. NATO’nun 6. Maddesine göre Türkiye’ye saldırı NATO’ya yapılmış sayılması gerekirken PKK başta olmak üzere Türkiye’ye saldırıların arkasında AB ve NATO ülkeleri vardır. PKK’nın kullandığı ve mağaralarda ele geçirilen silahlar bu ülkelere aittir. Bunlar dost maskesi altında Türkiye’nin gerçek düşmanlarıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.