Kuş sürüsü!

A -
A +

F.Bahçe’yi yendiği o adrenalin yüklü maçtan sonra bir şeyler oldu Başakşehir’e. Tatminin bir tür rehaveti midir, nedir bilemiyorum... 
Ligde ardı ardına kan kayıpları, Ludogorest maçındaki dökülen futbol, belirgin bir düşüşü gösteriyordu zaten Avcı’nın ekibinde. 
Adebayor’un yokluğunda mecburi Mevlüt; isteğe bağlı olarak da Attamah-Da Costa ve Mahmut-Gökhan İnler rotasyonları iyiden iyiye ‘dağınık kuş sürüsüne’ çevirdi dün takımı. 
Tabir benim değil, bizzat Abdullah Hoca’nın. Lig öncesi, “Bu sezon kuş sürüsü gibi oynayacağız” diyerek kompakt anlayışlarını bir adım daha öteye taşıyacaklarını dile getirmişti. 
Şimdi 37’lik Emre’nin ayakta tuttuğu bir takıma dönüştüler. Kaptan yine o yaşta yapılabilecek her şeyi yaptı dün sahada. 
Clichy’nin yenilen iki goldeki gafletini görünce, “Bu adam nasıl 85 Şampiyonlar Ligi maçı oynadı” diye düşündüm. Nitekim Sevilla’daki maçta da öbür kanat Caiçara koridor olmuş, dev bir kulvarın kapısından dönmüştü takım.
Bu Braga bizim ligde ilk 5’e zor girecek bir ekipken puansız döndü Başakşehir. İki maç tek puan. Hiç iyi değil...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.