TEBRİK

A -
A +
Değerli gönüldaşlarım,
Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.
Bizleri, insan ve İslâm olarak yaratan, bu mübarek vatanda yaratan Rabbimize ilmi kadar şükrederiz. Bu müstesna ayda, Ramazan-ı şerîfte tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız dua ve ibadetler makbul olsun, merhametiniz çoğalsın, sevginiz büyüsün...
İstanbul'u fethedip Sevgili Peygamberimizin -aleyhisselâm- müjdesine nail olma niyetinin sahibi o güzel emîr Fatih Sultan Muhammed Hân'la o'nun güzel askerleri Fetih şehîd ve gazilerine bu kutlu 29 Mayıs 2017 gününde rahmetler diliyorum. Allah, İstanbulumuzu kıyamete dek bu milletin elinden almasın... O, bir daha düşman yüzü görmesin. Vatanımızın birliğine, milletimizin dirliğine halel getirmesin.
Bedir Harbi'nden 15 Temmuz'a, Fırat Kalkanı'na ve şu güne kadarki bütün şehidlerimize mânevi yağmurlarla sağanak sağanak rahmetler olsun. Allahü teâlâ gazilerimizle onların aile efradından râzı olsun.
Merhametlilerin en merhametlisi, Habibi hatırına bu ümmete acısın, sömürülmekten kurtarsın, birlik şuuru ve yükselme aşkı versin.
Allahü teâlâ, bu necip millete yeniden İslâmın bayraktarı olma şerefini lutfeylesin. Milletimizi ümmete serdar, dünyaya huzur sebebi kılsın.
Ülkemizi kavuştuğu nimetlerden geri bırakmasın.
Hiç birimizi neme lazımcı ve vurdumduymaz eylemesin.
Bizleri ceddimize layık evlâdlar eylesin.
           *
Zaman zaman, teşekkür, dua ve selâmlarınızı almaktayız.
Hepinize; bütün sevenlerimize, duacılarımıza müteşekkiriz.
Allah, hepinizden razı olsun.
Sağolunuz.
İyi ki varsınız.
           *
Değerli gönüldaşlarım.
Elçiye zevâl olmaz.
Elçisi olduğumuz şu kalem, 19 Haziran'a kadar sizlerden müsaade ister.
Görüşme dileğiyle.
Hoşça kalınız...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.