İsrail’in Müslüman network'ü!..

A -
A +
Makor Rishon adlı İsrail gazetesinde Pazit Rabin imzasıyla 16.01.2020 tarihinde çıkan makale MİT Başkanı Hakan Fidan’ı doğrudan hedef alıyordu. Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere Türkiye gereken tepkileri verdi. 
Gelen tepkiler üzerine MOSSAD bu işin kendileriyle alakası olmadığını söyledi. Yani “Hakan Fidan’ı biz hedef göstermedik” dedi. Gelen tepkiler üzerine Pazit Rabin de çark etti. “Hakan Fidan’ı hedef gösterdiğimi iddia etmek saçmalıktır” dedi.
Önce şunu belirtelim: Pazit Rabin bayağı MİT Başkanı’nı hedef gösteriyor. Yazının başlığı “Sultan ve Süleymani: Suikasta uğrayan generalin ilham kaynağı.” Bu başlık bile başlı başına bir benzetme. Yazının tamamını okuduğunuzda Hakan Fidan’ın açıkça sonunun Süleymani gibi olsun istendiği ortaya çıkıyor.
Pazit Rabin istediği kadar kıvırsın MOSSAD ve Netanyahu’nun isteğiyle Hakan Fidan’ı açık açık hedefe koymuş. Mesela yazının sonundaki şu kısım su götürmez derecede Pazit’in Müslüman görünümlü bir network'ü olduğunu gösteriyor: 
Ehud Barak Savunma Bakanı olduğunda, Tahran'la olan açık bağlantısının arka planı nedeniyle Fidan'ın Türk istihbarat başkanı olarak atanmasının sonuçlarına karşı uyarmıştı. Daha o zamanlar Türkiye ile İsrail ilişkileri iyiydi ve Barak’ın bu sözleri büyük rahatsızlık uyandırmıştı. Fakat 2013'te Washington Post'un yazarı David Ignatius, Türkiye'nin İran'a, MOSSAD’ın Türk topraklarından işlettiği on kişilik bir İsrail casus şebekesini ifşa ettiğini açıkladı. İsrail ile Türkiye arasında yıllar süren güvenlik ve istihbarat iş birliği sona ermişti.”
Hakan Bey’e 2012’den beri saldıran FETÖ’cülerdi. FETÖ’cülerin ortağı İsrail’di. Suç ortakları da elbette Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’dı. 2013’ten sonra Hakan Fidan hakkındaki iddiaları ellerindeki medya ve uluslararası Yahudi lobisi eliyle yayan ve finanse eden bu iki ülkeydi.
Nitekim Pazit Rabin Türkiye’de kendisine verilen tepkileri yalanlamak için İngiliz istihbarat aparatı Independent Türkçeyi tercih etti. Benan Kepsutlu isimli gazeteci internette resmi bile olmayan Pazit Rabin’e ulaşmış ve konuşmuş. “İlk başta kalakaldım ama beni az çok tanıyanlar, her tarafı kaşımadan duramadığımı bilirler. Makalenin sahibi kim? Pazit Ravina isimli bir kadın gazeteci. Öyle böyle, Türkiye saatiyle gece 23.30’da ulaşabildim kendisine.”
Benan Hanım daha doğrusu Independent Türkçe İsrailli yazarı hemen aklamış. Pazit Ravina şöyle demiş:
Türkiye’de benim yazım nasıl tercüme edildi bilmiyorum. Tam olarak hangi sözcükler kullanıldı bilmiyorum. Benim yazımda kendisini hedef gösterme gibi bir durum söz konusu değil, öyle bir amacım da yok. Belli ki yanlış tercüme edilmiş. Bu yanlış tercüme nedeniyle asıl şimdi ben hedef gösterilmiş olmuşum. Ben Hakan Fidan’ın sonunun gelmesini ya da Kasım Süleymani gibi olmasına dair asla bir şey söylemedim ve böyle ifade etmedim. Bu haberlerin kesinlikle aslı astarı yoktur. Tabii ki gazeteci olarak bizim elimizde olan bilgileri yazdım ama ne Hakan Fidan’ı hedef gösterdim ne de böyle bir niyetim vardı. Zaten böyle bir şeyi yapmak İsrail basın yasasında yasaktır.”
Benan Hanım sizi birileri kandırmış. İsterseniz Ravina’nın yazdığı makalenin Türkçe çevirisini size göndereyim. Bir okuyun, Hakan Bey'i nasıl hedef gösterdiğini kendi gözlerinizle görün. 
Burada mesele şu: İsrail’i aklama işi Prens bin Selman’ın finanse ettiği Independent Türkçe'ye verilmiş. Pazit Ravina’ya ulaşmak bir network gerektirir. BAE  ve Suudi destekli medya, yani Independent Türkçe MOSSAD’ı ve İsrail devletini temize çıkarma gayretine girmişler. Bu ilişkiler ağının bilinmesi lazım. 
İsrail’in Müslüman network'ü artık daha net görülüyor. Netanyahu’ya yakın gazete Hakan Fidan’ı hedef gösteriyor. Makale her şeyiyle açık. Sonra devreye MOSSAD ve İsrail devleti giriyor. İngiliz istihbarat aparatı ve Suudilerin finanse ettiği Independent Türkçe devreye sokuluyor. Pazit Ravina’nın yazısı aklanıyor...
Kime neyi yutturuyorsunuz? Altını çizerek bir daha yazıyorum:
İsrail’in Müslüman network'ünün detayları inanılmaz boyutlara uzanıyor. Bazı sözde İslamcıların İsrail’e -bilerek veya bilmeyerek- nasıl çalıştığının detayları zamanla ortaya çıkacağına şüpheniz olmasın...
Konuya devam edeceğiz...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.