İstanbul Havalimanı ve THY düşmanlığı yapan büfeci

A -
A +
Hem yeni havalimanına hem de THY’ye sürekli düşmanlık yapan biri var. Adı Ali Kıdık. Bu arkadaşın Airporthaber.com diye bir sitesi var. 7/24 burada THY ve İstanbul Havalimanı hakkında yalan yanlış haberler yapıyor. En son Sabiha Gökçen Havalimanı hakkında da operasyonel haberler yaptı. 
Yapmakla kalmıyor dışarıya karşı da Türkiye’nin itibarını sarsmak için vargücüyle çalışıyor. Ne hazindir bu arkadaşın adı, iki gün önce Merter’de kaçak büfeyle gündeme geldi. Büfe kendisi adına değil ama airporthaber.com’ da yazılan yazan Fatih Akdeniz üzerine kayıtlı. Resmî belge ve evraklarda Merter Büfe’nin sahibi Fatih Akdeniz olarak görünüyor. 
Buraya kadar normal ama işin rengi sonra değişiyor. Ali Kıdık'ın Airporthaber.com’un dâhil olduğu şirket “Ak Medya Yayın Yapım”la Merter Büfe’nin adresleri aynı. Öte yandan Fatih Akdeniz Ali Kıdık'ın Airporthaber.com sitesinin sürekli yazarı. 
Merter Büfe yeni kurulmuş bir şirket. 27 Ocak 2020 tarihinde kurulmuş. Bu tarihte kurulan bir şirkete İstanbul Büyükşehir Belediyesinin encümen kararı ve izin belgesi olmadan, Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kaçak bir büfe kurulmasına müsaade ediliyor. Güngören Belediyesi zabıta ekipleri büfenin kaldırılmasını istiyor. İBB itiraz ediyor ve "büfe kaldırılmasın" diye zabıta ekiplerini orada bekletiyor. Daha sonra bu kaçak büfe Güngören Belediyesi tarafından kaldırılıyor. 
Ali Kıdık’a nasıl olur da kaçak bir büfe verilir? Neyin karşılığında Ali Kıdık bu büfeyi aldı? Yeni havalimanı, Sabiha Gökçen ve THY’yi karalaması içinse gerçekten ayıp.
Evet Ali Kıdık, bu iddialara verecek cevabınız var mı yoksa susacak mısınız?
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
ESAD'I DESTEKLEMEK HAİNLİKTİR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.