“Kripto FETÖ”cü suçlamasında odatv’yi koruyanlar

A -
A +

Odatv çetesi ve Soner Yalçın’ın her yerde ahtapot gibi kolları var. Devletin belli noktalarında bunlara belge sızdıranlar var. Bunlar biliniyor.
Çıbanın başı Soner Yalçın ve Odatv çetesinin medyada en çok uğraştıkları kişi benim. Hakkımda yüzlerce yalan haber yaptılar. Bana olduğu kadar TGRT, Türkiye gazetesi, Beyaz TV, Sabah gazetesi, Osman Gökçek, Fuat Uğur’a da saldırdılar. Zaten Odatv ile mücadele eden bu gazeteci ve medya kurumlarıydı.
Benim hakkımda onlarca kez “kripto FETÖ’cü” dediler. Bunu bilerek yaptılar. Çünkü ben kamuoyunda FETÖ ile mücadelede en çok bilinen gazetecilerden biriyim. Odatv bu iftirayı bana 2016’da 15 Temmuz’dan hemen sonra atmaya başladı. Belli ki FETÖ’cülerle Odatv’nin iplerini tutanlar talimat vermişlerdi. İtibarsızlaştırma kampanyasına tam gaz devam ettiler.
Bana soruyorlar, mahkemeye niye gitmiyorsun diye? Defalarca gittim. İkamet yerim Bakırköy bölgesinde olduğu için Bakırköy Adliyesi’ne şikâyette bulundum.
Bakırköy Basın Savcısı Bülent Demirbilek “kripto FETÖ’cü” suçlaması için “sert eleştiri” dedi. Karar elimde, isteyene gösteririm. Evet aynen böyle dedi. Şimdi ben ne yapayım? Hakkımı demokratik yollarla aradım. Bir üst mahkemeye itiraz ettim, gene sonuç yok.
Zaten Bakırköy Adliyesi’nde Başkanımız Erdoğan’ı destekleyen biri kesin ceza alır ve asla dava kazanamaz. İsteyene tek tek örnek vermeye hazırım. Yani Odatv'ye açtığım her dava Basın Savcısı Bülent Demirbilek’ten döndü. Sayın Demirbilek şimdi ben size “kripto FETÖ’cü” desem bu ağır eleştiri mi?
Bakırköy Başsavcısı Sayın Sırrı Topluyıldız’a ve İstanbul’un kahraman Başsavcısı İrfan Fidan’a sesleniyorum: Sizce de “kripto FETÖ’cü” demek suç mu, ağır eleştiri mi? Takdir sizlerin.

 

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Çıbanın başı Soner Yalçın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.