Independent Türkçe yeni odatv olma yolunda ilerliyor

A -
A +
Bazı İslamcıların yabancı istihbarat servisleriyle ilişkisine iyi bakmak lazım. Kendilerine Müslüman diyen bazıları nedense Batı'yla al gülüm ver gülüm içerisindeler.
Çok ilginçtir, yabancı medya ne zaman Türkçe bir yayın organı kursa önce bunları bulur ve maaşa bağlar. Başkan Erdoğan'ı, AK Parti ve MHP'yi destekleyen kimse buralarda çalışamaz. Çünkü almazlar. Ama Erdoğan düşmanıysan, Türkiye düşmanıysan buralarda baştacı edilirsin.
Cemal Kaşıkçı'nın katili Suudi Kral bin Selman'ın finanse ettiği Independet Türkçe ülkemiz aleyhine faaliyetlerine devam ediyor. Korovirüsle mücadele edilirken Türkiye aleyhine kara propagandaya devam ediyorlar.
İki gün önce şöyle küstahça bir manşet attılar: "Kampanyada bir promosyon düşünürler mi; 100 bin lira üzeri verene Beştepe'de Cuma Namazı kılma fırsatı gibi?" Mehmet Yılmaz isimli herkesin unuttuğu bir yazarın yazısını almışlar ama öyle bir manşet atıyorlar ki, Başkan Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz" kampanyasıyla güya dalga geçiyorlar. Yetmiyor, dün de "Sağlık Bakanı Koca: Önümüzdeki bir hafta 10 gün içinde 30 binli rakamları göreceğiz" diye manşet atarak algı yapıyorlar. Günlük 30 bin kişiye test kiti haberini sanki 30 bin kişi bir günde virüse yakalanır diye veriyorlar.
Odatv'de böyle milli güvenliği ihlal eden haberler yapıyordu. Şimdi tarihin çöplüğünde. Independent Türkçe yeni odatv olma yolunda hızla ilerliyor.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüs zamanı cezaevinden ilginç tahliye örnekleri

Muhaliflerin Fuat Avni'den sonra Ankara Kuşu'yla imtihanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.