Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özel Okul Teşvik Sonuçları açıklandı

Düzenleyen:
Özel Okul Teşvik Sonuçları açıklandı

EĞİTİM Haberleri

2017 Özel okul teşvik sonuçları MEB tarafından açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2017-2018 eğitim öğretim yılı için özel okullara yönelik eğitim ve öğretim desteği başvuru sonuçlarına göre tercih işlemi yapmaya hak kazanan öğrenciler açıklandı. 10 Ağustos-6 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen özel okul teşvik sonuçları merak ediliyor. Peki, özel okul teşvik sonuçları nasıl öğrenilir? Özel okul teşvik tercihleri ne zaman, nasıl yapılır?

ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI 2017

6 Eylül'de sona eren özel okul teşvik başvurularının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2017-2018 eğitim öğretim yılı için özel okulların ve öğrencilerin teşvik sonuçlarına göre tercih işlemi apmaya hak kazanan öğrenciler bugün ilan edildi.

ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...

Eğitim öğretim desteğine hak kazanan öğrenciler, özel okul tercihlerini 7-14 Eylül'de yapacak. Yerleştirme sonuçları 15 Eylül'de ilan edilecek. Öğrencilerin, yerleştiği özel okula nakil ve kesin kayıt işlemlerini 15-22 Eylül tarihleri arasında tamamlaması gerekiyor. Boş kalan kontenjanlar için ise aynı tercihler üzerinden 25 Eylül'de ek yerleştirme işlemi yapılacak ve ek yerleştirme kayıt işlemleri 25-29 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...