Edirne'de cadde ve sokaklar göle döndü - İZLE

/ Kaynak: DHA
Edirne'de cadde ve sokaklar göle döndü - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Edirne'de yaklaşık 1 saat süren sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Edirne'de öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış cadde ve sokaklarda bulunan rögarlarının taşmasına neden oldu. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, sürücüler ve vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Yağmur sularının etkisiyle su altında kalan yollar, polis ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapatıldı.

Dr. Sadık Ahmet Caddesi bölgesinde yaşayan Aziz Yıldız, her yağmurda aynı manzaranın yaşandığını belirterek, birinci katta bulunan iş yeri ve dairelerin yağmur sularından etkilendiğini söyledi. Mahalle sakinleri olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile görüştüklerini hatırlatan Yıldız, 2-3 ay içerisinde bölgenin kanalizasyon sisteminin yapılacağını öğrendiklerini belirtti.

Meteoroloji, gün içerisinde kent genelinde yağışların devam edeceği ve vatandaşların olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olması konusunda uyarılarda bulundu.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...