Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki kadın teröristin Bayrampaşa Çevik Kuvvete saldırı anı - İZLE

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İki kadın teröristin Bayrampaşa Çevik Kuvvete saldırı anı - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldırı anı güvenlik kameraları tarafından böyle görüntülendi - İZLE...

İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne el bombası atılıp ateş açıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, teröristler bir binada sıkıştırıldı. Polis, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen iki kişinin bir binada saklandığını belirledi. Bina polis tarafından abluka altına alındı. Öte yandan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde bir şüpheli araç üzerinde inceleme yapılıyor. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldırı anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...