Survivor’da kim elendi? Survivor adaya kim veda etti? Tuğba Mı, Ebru Mu Eda Mı? Tıkla

Düzenleyen:
Survivor’da kim elendi? Survivor adaya kim veda etti? Tuğba Mı, Ebru Mu Eda Mı? Tıkla

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2016’nın üçüncü haftasında adaya veda eden isim ünlüler takımında Ebru Öztürk oldu...

Survivor 2016'da kim elendi... Survivor 2016'nın üçüncü haftasında adaya kimin veda edeceği belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ilk olarak takım içerisinde yapılan oylamada oyların çoğunluğunu alan Tuğba Özay ilk aday oldu. Daha sonra kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan ise Ebru Öztürk’ün adındı söyleyerek ikinci adayı belirledi. Dün akşam halktan en fazla oyu alan Atakan ise elenmek üzere Eda’nın ismini verince elenmek üzere üç isim belirlenmiş oldu. Buna göre adı yazılan Tuğba Özay, Ebru Öztürk ve Eda Akkaya üçlüsü arasında haklatan en az oyu alan Ebru Öztürk, Survivor’ın üçüncü haftasında adaya veda eden isim oldu.

Atakan SMS'te birinci oldu ve Eda'yı seçti. SMS oylama sonuçlarına göre ise Ebru Öztürk Adaya veda eden isim oldu.

Survivor 2016 8 Mart ünlüler takımı SMS sıralaması

10. SEDA
9. EBRU
8. MEHMET
7. YUNUS
6. TUĞBA ÖZAY
5. EZGİ
4. EDA
3. YILMAZ MORGÜL
2. YATTARA
1. ATAKAN

Survivor’da kim elendi? Survivor adaya kim veda etti? Tuğba Mı, Ebru Mu Eda Mı? Tıkla

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Son dönemlerde modellik yapan Ebru Öztürk eski bir voleybolcudur. Ebru Öztürk İstanbul'da 1984 yılında dünyaya geldi. Bir dönem Fenerbahçe voleybol takımında forma giyen güzel model eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladı. İstanbul Moda Haftası’nda podyumda yer alan Öztürk, ünlü modacı Nejla Güvenç'in defilesinde de boy gösterdi.
Survivor’da kim elendi? Survivor adaya kim veda etti? Tuğba Mı, Ebru Mu Eda Mı? Tıkla

Yapılan oylamada en çok oyu alan Tuğba Özay, SMS'e çıkacak ilk isim oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan ikinci aday olarak Ebru Öztürk'ü seçti. Ebru, Nagehan'ı ağır bir dille eleştirdi.

Acun Ilıcalı'nın milletvekili amcasından 'Survivor' önerisi
AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın amcası olan Mustafa Ilıcalı, Meclis'teki bütçe görüşmelerinde yaşanan gergin havayı yumuşatmak için milletvekillerini 2 günlüğüne Survivor'a götürme önerisinde bulundu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Meclis'te üçüncü köprünün İstanbul trafiğini rahatlatacağını belirterek "İstanbulluyu bu sorundan kurtarmak için mega projelere ihtiyacımız var. Yavuz Sultan Selim köprüsü ortasındaki bu raylı sistem 1 saatte 40-50 bin yolcu taşıyacak, İstanbul'un üçüncü havalimanı ile bağlantı sağlayacak, yüksek hızlı trenlerle bağlantısı olacak. Bu aynı zamanda 95 kilometrelik bir yolu da içeriyor. İstanbul'un trafiğine, ulusal ve uluslararası trafiğe çok büyük faydası olacak" dedi.

"SURVİVOR'A GELELİM"

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın da amcası olan Mustafa Ilıcalı, 2016 bütçe görüşmeleri sırasında gerginliklere değindi.

Mustafa Ilıcalı, 4 gruptan milletvekillerini Survivor'a izleyici ya da seyirci olarak götürmenin tansiyonu düşürmeye yarayacağını belirterek "Bizim burada samimi olmamız lazım. Tansiyonu yükseltici, hakaret boyutunda olmamamız lazım. Survivor'a gelelim, Meclis'te eğer tansiyonu, buradan 4 gruptan milletvekili alıp 2 gün seyirci mi olur, yarışmacı mı olur, düşürecekse ben buna hazırım. Survivor'dan sonra geldiğimizde hakaretlerin kalktığı, ülkemizin kalkınmasına iktidarı ile muhalefeti ile kilitlenmiş bir Meclis olacaksa ben elimi bu manada taşın altına koymaya hazırım. Acun Beye ben böyle bir şey dediğimde 'amca emrin olur' der diye düşünüyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...