HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Juventus 0-0 Barcelona Maçı Geniş Özet İzle | Juventus Barcelona Maçı Kaç Kaç Bitti?

Düzenleyen: /
Juventus 0-0 Barcelona Maçı Geniş Özet İzle | Juventus Barcelona Maçı Kaç Kaç Bitti?
Juventus Barcelona Maçı Özet İzle, Juventus Barcelona Maçı Kaç Kaç Bitti, Juventus Barcelona Maçı Özet, Juventus Barcelona Maçı Kaç Kaç, Juventus Barcelona Maçı Geniş Özet İzle, Haber

SPOR Haberleri

Juventus Barcelona maçı geniş özeti izle ve Juventus Barcelona maçı kaç kaç bitti gibi aradıklarınızı bu haberde derledik. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile Barcelona karşı karşıya geldi. Peki Juventus Barcelona maçı kaç kaç bitti? İşte Juventus Barcelona maçı geniş özeti ile ilgili detaylar...

Juventus Barcelona maçı geniş özeti izle ile ilgili aradıklarınız bu haberde. Şampiyonlar Ligi'inde 5. hafta heyecanı yaşanırken Juventus, Barcelona'yı kendi evinde konuk etti. Peki Juventus Barcelona maçı kaç kaç bitti? Oynadığı 4 maçın ardından 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puanla 2. sırada bulunan Juventus, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla grup lideri Katalan ekibi Barcelona'yı konuk etti. Gruplarda tek mağlubiyetini Barcelona'dan alan Juventus, son 16'ya kalabilmek adına hem saha hem de seyirci avantajını kullanarak Barça'yı devirmenin hesaplarını yapıyordu. Lider Barcelona ise mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktığı mücadeleden puan yada puanlarla ayrılarak son 16'yı garantilemek istiyordu... Ancak maçın 90 dakikası boyunca eşitlik bozulmadı ve Juventus Barcelona maçı 0-0 sonuçlandı. Bu durumda Barcelona 11 puanla grup liderliğini sürdürürken, Juventus ise puanını 8'e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu. İşte Juventus Barcelona maçı geniş özeti ile ilgili detaylar...

Juventus 0-0 Barcelona
MAÇIN  GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Juventus ile Barcelona karşı karşıya geldi. İtalya'da Allianz Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Barcelona'da Lionel Messi, Juventus karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Maç boyunca hem Juventus hem de Barcelona gol bulabilmek adına önemli pozisyonlar üretti. Ancak iki takımda topu ağlara göndermeyi başaramadı. Barcelona'da 56. dakikada Gerard Deulofeu'nun yerine Lionel Messi de oyuna girmesine rağmen oyunda denge bozulmadı ve mücadele golsüz beraberlikle bitti.

Bu beraberliğin ardından Barcelona, Juventus'u evinde 3-0 yendiği için ikili averajda üstünlüğü sağladı ve 11 puanla gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Juventus ise 8 puanla son haftaya girdi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda son hafta Juventus, 1 puanı olan Olympiakos'a konuk olacak. Barcelona, 7 puanlı Sporting Lizbon'u ağırlayacak.

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Juventus: 0 - Barcelona: 0
90' Ceza sahası içinde topla buluşan Mehdi Benatia, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
90'CornerPaulo Dybala ile Juventus takımı köşe vuruşu kullanacak.
90' Paulo Dybala, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Marc-Andre Ter Stegen kurtarıyor.
90'FoulBlaise Matuidi, Gerard Pique tarafından faulle durduruluyor. Juventus, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
90' Juventus takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Paulo Dybala geçiyor.
90' Sol çaprazdan Paulo Dybala ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'YellowBarcelona takımında Gerard Pique, sarı kart görüyor.
89'FoulBlaise Matuidi, Lionel Messi tarafından faulle durduruluyor. Juventus, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
89' Juventus, Alex Sandro ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
88'FoulSergio Busquets, Sami Khedira tarafından faulle durduruluyor. Barcelona, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
88' Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Sergio Busquets kullanacak.
87' Juventus takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Claudio Marchisio geçiyor.
87'FoulOrta yuvarlağa yakın bir noktada Barcelona takımında Lucas Digne faul yapıyor.
87'YellowBarcelona takımında Lucas Digne hakem Milorad Mazic tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
85'SubstitutionJuventus takımında oyuncu değişikliği; Douglas Costa oyundan çıkarken Blaise Matuidi oyuna giren isim.
85'CornerBarcelona, Ivan Rakitic ile köşe vuruşu kullanıyor.
84' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Lucas Digne ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
83' Juventus takımı Douglas Costa ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Douglas Costa tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
82' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Gianluigi Buffon kullanacak.
82'SubstitutionBarcelona takımında oyuncu değişikliği; Andres Iniesta oyundan çıkarken Jordi Alba oyuna giren isim.
81'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Paulo Dybala, Luis Suarez tarafından faule maruz kalıyor.
80'FoulLuis Suarez, taç çizgisine yakın bir noktada Alex Sandro tarafından faule maruz kalıyor.
80' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Nelson Semedo kullanacak.
77'FoulRodrigo Bentancur ile Nelson Semedo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Rodrigo Bentancur. Ceza sahası sol çağrazından Barcelona takımı oyuna başlayacak.
77' Barcelona takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Nelson Semedo.
73' Barcelona, Lionel Messi ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
73' Barcelona takımından Lionel Messi sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
72'FoulJuventus takımında Alex Sandro faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Nelson Semedo.
72'YellowJuventus takımında Alex Sandro hakem Milorad Mazic tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
71'SubstitutionJuventus takımında oyuncu değişikliği; Juan Cuadrado oyundan çıkarken Claudio Marchisio oyuna giren isim.
69'FoulPaulinho ile Paulo Dybala arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Paulinho. Yarı alanın ortalarından Juventus takımı oyuna başlayacak.
69' Juventus, Paulo Dybala ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
66' Juventus takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Gianluigi Buffon geçiyor.
66'SubstitutionJuventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Miralem Pjanic çıkıyor ve yerine Rodrigo Bentancur oyuna giriyor.
65'FoulBarcelona takımında Lucas Digne faul yapıyor.
64' Barcelona, Lionel Messi ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
64' Barcelona takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Lionel Messi tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
63'FoulLuis Suarez, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Mehdi Benatia tarafından faule maruz kalıyor.
61' Gonzalo Higuain önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Gonzalo Higuain tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
59' Ceza sahası içinde topla buluşan Daniele Rugani, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
59'CornerPaulo Dybala ile Juventus takımı köşe vuruşu kullanacak.
58'BlockedShotPaulo Dybala rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
58' Juventus takımından Douglas Costa sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'FoulMiralem Pjanic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Sergio Busquets tarafından faule maruz kalıyor.
58' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Paulo Dybala kullanacak.
56'SubstitutionBarcelona takımında oyuncu değişikliği; Gerard Deulofeu oyundan çıkarken Lionel Messi oyuna giren isim.
55' Barcelona takımından Sergio Busquets Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
51'CornerBarcelona takımı korner kullanacak.
51' Barcelona takımından Gerard Deulofeu sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
51'CornerIvan Rakitic ile Barcelona takımı köşe vuruşu kullanacak.
50' Barcelona takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Luis Suarez kullanacak.
50'BlockedShotLuis Suarez, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
49'FoulAndres Iniesta, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Sami Khedira tarafından faulle durduruluyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
45' Bu dakikada Barcelona takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Luis Suarez
45'FoulGonzalo Higuain – Ivan Rakitic mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Barcelona lehine faul kararı veriyor.
45' Barcelona, Ivan Rakitic ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
44' Paulo Dybala önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Paulo Dybala tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
43'FoulAndres Iniesta ile Juan Cuadrado arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andres Iniesta. Taç çizgisine yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
43' Juventus, Andrea Barzagli ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
42'FoulAndres Iniesta, orta yuvarlağa yakın bir noktada Gonzalo Higuain tarafından faule maruz kalıyor.
42' Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Sergio Busquets kullanacak.
40'FoulDouglas Costa – Ivan Rakitic mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Barcelona lehine faul kararı veriyor.
40' Barcelona takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ivan Rakitic.
38'OffsideRakip yarı alanın ortalarında bulunan Luis Suarez için ofsayt bayrağı kalkıyor.
37' Bu dakikada Juventus takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Juan Cuadrado
36' Sol çaprazdan Andres Iniesta ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
36' Barcelona takımından Nelson Semedo ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
34' Barcelona, Sergio Busquets ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
33'FoulSamuel Umtiti, orta yuvarlağa yakın bir noktada Sami Khedira tarafından faule maruz kalıyor.
30'YellowBarcelona takımında Paulinho hakem Milorad Mazic tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
28'OffsideRakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada Gerard Deulofeu ofsayta yakalanıyor.
25' Juventus takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Miralem Pjanic geçiyor.
25' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Miralem Pjanic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
24'FoulGerard Deulofeu ile Alex Sandro arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Gerard Deulofeu. Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
22' Paulinho penaltı noktası çevresinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
22' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Ivan Rakitic kullanacak.
22' Barcelona, Ivan Rakitic ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
21'FoulJuventus takımında Miralem Pjanic faul yapıyor. Juventus yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Andres Iniesta.
21'YellowJuventus takımında Miralem Pjanic hakem Milorad Mazic tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
18'FoulDouglas Costa ile Nelson Semedo arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Douglas Costa. Yarı alanın ortalarından Barcelona takımı oyuna başlayacak.
18' Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Nelson Semedo kullanacak.
18' Ceza sahası içinde topla buluşan Paulo Dybala, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Marc-Andre Ter Stegen kurtarıyor.
16' Andres Iniesta ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
15' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Nelson Semedo ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
14' Juventus takımından Douglas Costa ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
14' Juventus takımından Juan Cuadrado sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
10' Paulinho önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Paulinho tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
8' Juventus takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mehdi Benatia.
8'FoulMiralem Pjanic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Paulinho tarafından faulle durduruluyor.
5' Juventus takımından Douglas Costa ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
3' Bu dakikada Barcelona takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Paulinho
2' Douglas Costa tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
1' Juventus, Paulo Dybala ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
1'FoulPaulo Dybala, Samuel Umtiti tarafından faulle durdurulduğu için Juventus orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...