BIST
10201.9
%-0.63
(-65.19)
Dolar
32.2637
%0.07
(₺0.02)
Euro
34.8051
%0.07
(₺0.02)
Sterlin
40.5324
%-0.05
(-₺0.02)
Altın
2440.08
%0.14
(₺3.31)
Bitcoin
$63692
%0.45
Ethereum
$3077.3
%-0.15
AVAX
36.53
%-2.85
 - Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu'nu anlattı
11 saat 13 dakika önce

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Kalkınma Yolu'nu anlattı: İnşaatı bile kazandıracak

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Yeni İpek Yolu’ diye de nitelenen Kalkınma Yolu Projesi’nin ülkeye katacaklarını özetledi: 20 milyar dolara kadar maliyet öngörüyoruz. Kredi temini için prensip anlaşmaları yapıldı. Türkiyesiz koridor olamaz. Lojistikte bölgesel üs hâline gelmeyi hedefliyoruz. Projenin yapım süreci inşaat sektörüne ciddi katkı verecek. Paydaş ülkeler arasında yeni kapılar açılacak, gelişmelerine destek verecek.
 - Global ticarete TURAN mührü gerek!
11 saat 40 dakika önce

Global ticarete TURAN mührü gerek! 4,7 trilyon doları paylaşmak için büyük adım

Türk dünyası, 200 yıllık koparılmışlığın ardından yeni köprüler inşa etmek için önemli bir adım daha attı. 7 Türk devleti, Azerbaycan’da gerçekleştirilen ortak üretim ve ticaretin temellerinin atıldığı Türk Devletleri İktisadi Forumu’nda bir araya geldi. Organizasyonun paydaşlarından Azerbaycanlı iş adamı Ceyhun Aşiro, “Kurulan bağlar ekonomik alana da taşınmalı ve bu asra ‘Made in Turan’ mührü vurulmalı” dedi.
Ekonomi - Ekonomi
11 saat 44 dakika önce

Altına kota cari açığı olumlu etkiledi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatına Ağustos 2023’te getirilen kota uygulamasının sonuçlarını değerlendirdi.
 - Bayraktar’dan ABD’ye enerji çıkarması
12 saat 35 dakika önce

Bayraktar’dan ABD’ye enerji çıkarması! ‘Enerji ve İklim Diyaloğu’ programı başlatılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD’ye enerji çıkarması yapıyor. Bayraktar, ABD Enerji Bakanı Jennifer Granholm ile bir araya gelecek. İkili görüşmede 'Enerji ve İklim Diyaloğu’ programı başlatılacak.
 - Bitkisel atık yağda servet var!
12 saat 47 dakika önce

Bitkisel atık yağda servet var! Geri dönüşüm fiyatı satış fiyatından fazla

Türkiye’de her ay yaklaşık 3.500 ton bitkisel atık yağ toplanıyor. Dönüştüren Kadınlar Derneği Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Yılmaz, bitkisel atık yağ ve bundan üretilen biyodizelin ekonomik büyüklüğünün yıllık 78 milyon dolar olduğunu açıkladı.
 - Sabancı’dan çimentoya 1,5 milyar TL yatırım
12 saat 59 dakika önce

Sabancı’dan çimentoya 1,5 milyar TL yatırım! Hedef ÇİMSA ile küresel liderliğe yürümek

Normal çimentodan 5 kat daha dayanıklı olan CAC için Mersin Çimsa’ya 1,5 milyar TL’lik yatırım yapan Sabancı Topluluğu, 70’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Sabancı CEO’su Cenk Alper, son 3 yıldaki yatırımlarının da 89 milyar liraya ulaştığını ifade etti.
 - İş dünyasından 3’üncü Düsseldorf buluşması
13 saat 6 dakika önce

İş dünyasından 3’üncü Düsseldorf buluşması

DTİK Türkiye-Almanya Temsilcisi Kemal Şahin’in ev sahipliğindeki buluşmada, Almanya’daki Türk yatırımcılar ile Türkiye’den Almanya’da yatırım yapmayı planlayan iş insanları aynı çatı altında bir araya geldi.
 - Dolar düştü, altın yükseldi!
20 saat 55 dakika önce

Dolar düştü, altın yükseldi! Analistler fırsatı açıkladı

Piyasalarda son dakika! 6 Mayıs dolar fiyatı kaç TL? S&P tarafından not artışı, sıkı para politikası ve dolarizasyonda çözülme beklentileri ile birlikte dolar bugün 32,30 TL’ye geriledi. Gazze’de ateşkes umutlarının zayıflaması ve FED’den ilk faiz indirimi için eylül tahminlerinin artması ise altın fiyatlarını yükseltti. Ons altın yüzde 1 yükselişle 2330 doları test etti. Borsa ise 10.325 ile yeni zirvesini gördü ve hafif değer kaybetti. İşte piyasalarda yaşananlar…
 - Sigara fiyatlarına zam geldi
21 saat 17 dakika önce

Tiryakilere kötü haber... Bir sigara grubu zamlı listesini açıkladı! İşte en ucuz ve en pahalı sigaralar

Yeni ayla sigara fiyatlarında zam yağmuru başladı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir markanın daha liste fiyatlarına zam yaptığını duyurdu.
 - CHP'li başkanın savunması olaydan daha skandal
23 saat 34 dakika önce

Yeğenine kıyak geçen CHP'li başkanın savunması olay kadar skandal

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in BURKENT'in başına yeğenini ataması tepki çekti. Skandal olay sonrası bir açıklama yapan Bozbey, "Aslında çok büyük maaş vermiyorum. Ancak şu aşamada güvenilir insanlara ihtiyacım var" diyerek kendini savundu. 
Sona Git
Döviz Çevirici