HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sony Channel, ödüllü film ve dizileri şifresiz yayınlayacak

Düzenleyen:
Sony Channel, ödüllü film ve  dizileri şifresiz yayınlayacak
Sony Channel, Haber

Ekonomi Haberleri

Planet kanallarının çoğunluk hissesini satın alan Sony Pictures Television Networks (SPT) Türkiye’de yayın hayatına başladı.

Ekonomi Servisi 
Planet kanallarının çoğunluk hissesini satın alan Sony Pictures Television Networks (SPT) Türkiye’de yayın hayatına başladı. Uydu ve online dâhil olmak üzere tüm platformlarda şifresiz olarak yayına başlayan Sony Channel ödüllü film, dizi ve şovları Türk seyircisiyle buluşturacak. Sony Channel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada, izleyicilere 400’e yakın film ve 50 dizi ile şifresiz premium yayın deneyimi yaşatacaklarını belirterek “Sony Channel, “Türk seyircilerinin yeni kanalı olacak Sony Channel’ın dönüşümünün yanı sıra diğer 3 kanal da çok kısa zaman içerisinde dönüşümlerini tamamlayacak. Çok yüksek kaliteli yayınlar yapacağız. Eğlence kanalı olacağız” dedi. Sony Pictures Television Networks CEEMA Kıdemli Başkan Yardımcısı Lyle Stewart da Hollywood filmlerinin yanı sıra yeril içeriklere de ağırlık vereceklerini belirterek, 2-3 yıl içerisinde bu alanda yatırım yapacaklarını bildirdi.
Verilen bilgiye göre Sony Channel’da her akşam saat 20.00’deki “Film Kuşağı”nda çoğu şifresiz kanalda ilk defa gösterimi yapılacak. Oscar ödüllü Tom Hanks’in rol aldığı Captain Philips, Adam Sandler’ın rol aldığı 50 First Dates, Grown Ups 2, 21 ve Jane Austin Book Club gibi filmler yayınlanacak. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...