Feyzbuk zehirlenmesi...

A -
A +
Selam anne :) Tanışalım mı? Hiç âdetim değildir ama güzelliğinize kayıtsız kalamadım ya gı!
Çocuğum, doğru konuş; ben senin arkadaşın değilim! Feysbuk, tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında dedi. Hem bir sürü ortak mümin kardeşimiz var di mi? Halimiş yer bildiriminde bulundu; @Biber dolmasına nazır akşam yemeği keyfi... Annesi, şaap! Ninesi, şaaap! ile... Vurmadım be; etiketledim de, he he...
Bırak etiketi, sevdiğin patates salatasından yaptım, ye mis gibi. Çok güzel bir paylaşım, müsaadenle çalıyorum. Böyk! Patates değil bu, düpedüz yer elması! Ben alıştım yalana dolana, hiç şaşırmam sırtımdan vurana!
Çenen tutulsun! Ne o elindeki kutu sallayıp duruyorsun? Üç kutu alın belinize dolayın! Saçlarınızı diyorum... Uzatıyor! Sağ frameden reklam veriyorum, çok kazanacaksın! Hişş, şu ekmeği forwırtlasan bak çok şaşıracaksın!
Şaşırtacağım ben seni şimdi! Öyle kal anne. Çıkıttt! Fotonu çektim, bi de like ettim; Canııım çok güzel çıkmışsın, hiç değişmemişsin.
Çocuğum hasta mısın? "Bebeğim, o senin güzelliğin" diyecektin! (Anne ve nine birbirlerine bakarlar) Ah canııım, çok yakışıyorsunuz nazar deemesin mutluluğunuza! Ya ben? Ya benim ilişki durumum?! Yalnız, yapayalnız! Yok yok, ay anne yüzüğünü versene bi; Halimiş ilişki durumunu yüzüklü olarak değiştirdi.
Yüzüklüymüş! Boğazımıza dizdin yemeği, topla sofrayı hadi! İki günde korlar kapıya iş bilmeyeni! İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz! Dondurma kabından mücver çıkmasına gıcık olan bir milyon kişi bulabilirim biliyor muydunuz?
Baak, geliyor terlik! Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez! Beylik laflar paylaşmak şart! 100 verdim diye şımarırsan 96'sını geri alırım, etrafımda 4 dönersin; o da olmazsa 98'ini alırım 2'lersin!.
Edepsiz! Bu vatan evlatlarını böyle feysbukla, tivitırla zehirledin; bak ne hale geldiler! Bırrrak yaaa, bilirim senin gibileri; vatan için can verebilecekken beş dakika sonra bir oyun için can dileneceksin! Tatlı su vatanseverleri...
Vee... Terlik uçar!.. Vınn, vın  vınn; paaat!
Sübhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım! (Sessizlik) Gazzz sıkıyorlar paylaşalım arkadaşlar! Duyarsız kalmayalım! Bu gaz bi harika hey arkadaşım; Kedi canını senin, sen ne tatlı şeysin! Piuvv, ikinci terlik fırlatıldı; Halimiş @ ninesinin arkasına saklandı. Ninesi omuz silkti! Eh be ninem, ihanetlere tanık oldukça alnından öperim yalnızlığımın! İsyeaaağn... Şarkı video paylaşıyorum,  böyle böyle dans ediyorum, fıvvt; ayh düşüyordum!
Ayy okuyalım bunu, uğradı mı çarpıldı mı, yanlış bir yere mi bastı?
Lütfen varsayılan tülbent ayarlarınızı kontrol ediniz! Cızzt, bızzt!
Bism... Tut kolu, bacağı tut!
Bayyyrak desem, kaç beğeni geliiiöörr?!!

Ninem diyor ki; Her diken, gül vermez.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.