Trabzonspor'da problem çok!

A -
A +

Trabzonspor, Beşiktaş maçında, hem lige hazır olmadığını hem de kadro yapısıyla geçtiğimiz yıllardan bir farkı bulunmadığını gösterdi!

Mustafa Akçay, PTT 1. Ligi'nde kalmış! Verdiği cesur beyanatlara bakıyorum bir de sahada oynanan futbola; ikisi arasında çok büyük tezat var! Beşiktaş karşısında, söylemlerin tam aksine, korkak, gol yememek için oynayan bir Trabzonspor vardı. Bu arada Akçay'ın, Barcelona ile final oynamak adına ettiği sözler, bu futbolla havada kalıyor!
Galatasaray'da Drogba, Fenerbahçe'de Sow ve Beşiktaş'ta Fernandes neyse, Trabzonspor'da da Adrian bana göre odur. Ama gel gör, Akçay, diğer meslekdaşlarının modasına uyarak, en iyi futbolcusu Adrian'ı, kulübede oturtarak rakibin işini kolaylaştırdı. Yine, Olcan gibi çok yönlü gole yatkın ve takımı ateşleyen bir oyuncuyu sol bekte bağlamak yanlışların en büyüğüydü.
Trabzonspor, geçtiğimiz yılların hastalığını bu yıl da yaşayacağa benziyor! Kolay gol yiyor ama buna karşı zor atıyor! Öncelikle Henrique'nin yanına çok iyi bir partner bulunmalı. Malouda'ya bel bağlamak Trabzonspor'a vakit kaybettirir! Malouda, futbolu bırakmış! Bu futbolcu belki bazı maçlarda coşabilir ama bu sadece bir kandırmacadan öte gitmez!
Trabzonspor yönetimi, sağda solda golcü arayacağına, Fenerbahçeli Semih ve Kasımpaşalı Kalu Uche'yi düşünse, bence en iyisini yapmış olur!

Yaman ayrılık...
Dile kolay, tam 16 yıl...
Türkiye Gazetesi Spor Müdürü, aynı zamanda TSYD'nin Başkanı Naci Arkan'ı yaklaşık 30 yıldır tanıyorum. Arkan'la, Güneş Gazetesi'nde birlikte çalıştık. Naci Arkan, gazeteciliği yanında, kişiliğiyle de herkesin gönlünde taht kurmuş bir insan. Yaklaşık üç yıldır Türkiye Gazetesi Spor Servisi'nde beraberdik. Bundan  büyük zevk ve haz duydum.
Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Ödül avcıları!
TSYD'nin Spor Oskarları yarışmasında Türkiye Gazetisi Spor Servisi, bir numara olduğunu bir kez daha gösterdi. Naci Arkan yönetimindeki Türkiye Gazetesi Spor Servisi'nin elde ettiği başarılarından dolayı ismi, "Ödül Avcıları"na çıktı!
Arkadaşlarımız, bulundukları dallarda mesleklerinin en iyileri olduklarını gösterdiler. Hüsamettin Acar röportajda birincilik, serbest yazıda ikincilik; Emin Batırel ise sayfa düzeninde üçüncülük kazandı. İki arkadaşımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Sakat futbolcu furyası!
Türk futbolu yabancı hurdalığına döndü! Türkiye'ye gelenlerin çoğu, ya sakat, ya da çarık- çürük; sizin anlayacağınız defolu!
Peki bunları nerden bulup getiriyorlar. Bunu soruşturan eden yok!
Bu futbolcuların gelişi de para gidişi de para. Bana sorarsanız, bu çarık çürüklerin ülkemize gelmesinden nemalananlar var!
Bunları getiren menajerlerden çok bunları alanlara hesap sorulmalı. Defolu yabancılar, yalnız menajerleri doyurmakla kalmıyor, teknik adamlar, hatta yönetici kadrolarına kadar bu işten yolunu bulanlar var!
Az buz değil, bu tür futbolcuların alışverişinde yüzbinlerce dolar dönüyor! Taş atıp da kol mu yoruluyor? 
İspatı mı?.. Şike yaptığını itiraf eden futolcuların olduğu bir ülkede, hâlâ bunun için kanıt aranıyorsa, bu olayları ispatı etmek için söylenecek söz kalmıyor!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.