Bu gençlerde gündem yenilik

A -
A +
İhlas VakfıKariyer Akademisi'nin bu yıl 8.'sini düzenleyeceği Kariyer Zirvesi, 18 Haziran 2013 Salı günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor. 20 farklı ülkeden 80 üniversiteden 900 üniversitelinin katılacağı zirvede, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray'ın da aralarında bulunduğu siyaset, iş ve eğitim dünyasından çok sayıda konuşmacı, tecrübelerini gençlerle paylaşacak. TGRT HABER TV, CiNE5 ve www.kariyerzirvesi2013.com'dan canlı yayınlanacak etkinlik, "İnovasyon ve Gençlik" başlığı altında yapılacak. Zirvede üniversite öğrencilerinin bütün ulaşım ve konaklama giderleri İhlas Kariyer Akademisi ve sponsor kuruluşlar tarafından karşılanacak. Zirve ile birlikte, ayrıca bir gün "İş hayatına hazırlık seminerleri" ve "İş yeri gezileri" ile "İstanbul Kültür Gezileri" düzenlenecek. Yıldız Holding, BİMEKS, YeniYüzyıl Üniversitesi, TAV, Bizimevler, Destek Patent, Fikirevim, Türkiye Hastanesi, Spor A.Ş., İhlas Koleji, Red Line, Netgazete, Ajans Press, Secretcv, Kardemir, Cine5, İrfan Turizm, İhlasPazarlama, Destekpatent, TGRT, İHA gibi çok sayıda kuruluş, etkinlik ve stantlarıyla zirveye renk katacak.
 

İKİ BAKAN KONUŞACAK
Her kesimden katılım olacak
8. Kariyer Zirvesinde, siyaset, iş, medya ve eğitim dünyasından çok sayıda ünlü konuşmacı yer alacak. Tecrübesini paylaşacak ünlüler:
> Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 
> Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış
> İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören
> Öğretmen Araştırma Vakfı (ÖRAV) Genel Müdürü Kayhan Karlı,
> Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut, 
> Bilim İlaç Genel Müdürü Dr. Erhan Baş. 
> Sabah Gazetesi Yazarı Emre Aköz. 
> BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, 
> FODER Kurucu Başkanı Özlem Denizmen.
> TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi.

 
MEHMET OKYAY:
Gençler göğsümüzü kabartıyor
Kariyer Zirvesi'nin ev sahipliğini Türkiye'nin köklü sivil toplum kuruluşlarından İhlas Vakfı yapıyor. Vakfın Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, 38 yıldır üniversite öğrencilerine yurt ve eğitim hizmeti verdiklerini, zirve ile onların iş hayatında başarılı olmaları için katkıda bulunduklarını söylüyor. Okyay, şunları ifade ediyor: "İhlas Vakfı, vatanına, milletine bağlı, kendi değerlerine hürmetkâr, insana saygılı, zamanımızın lüzumlu bilgi ve becerileriyle donanımlı bir gençliğin yetişmesi için fedakâlık ediyor. Mezunlarımızın başarısı göğsümüzü kabartıyor. Onları devlet ve millet için mühim işler yaparken görmek, hizmetlerimizin karşılığında alabileceğimiz en büyük mükâfat. İşte bu güzide evlatlarımızın gençlerimizin daha bilgili ve daha beceri sahibi olabilmeleri için Kariyer Akademi'yi kurduk. Bu akademide bir sene içinde çok sayıda seminer, konferans, sertifika programları gerçekleştirdik. Kariyer Zirvesi onlardan biri. Bu büyük organizasyonla gençlerimizin iş hayatlarında daha başarılı olmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz."


 
ÖĞRETMEN ADAYLARINA EĞİTİM
Sivil toplumdan büyük destek
Etkinliğe, İhlas Vakfı'nın yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor. Altın Çınar Genç Girişimciler Derneği, Kahverengi Eğitim ve Kültür Derneği, Adem Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği (ADEMDER), Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği, Öğrenci Yurtları Birliği Hizmet Derneği, İstanbul Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği bunlar arasında. Öğretmen Akademisi Vakfı, öğretmen adaylarına özel eğitim verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.