Bu kadarı da kulübün tarihinde görülmemiştir

A -
A +

Ali Koç efendi diyor ki, “Trabzonspor maçının 60. dakikasında İsmail Kartal’ı arayıp istersen takımı çekebilirsin dedim.” Nereden nereye geldik be! Tarihteki Fenerbahçe-Beşiktaş maçının henüz 15. dakikasında. Başkan Hasan Kâmil Sporel ile kardeşi ünlü santrfor Zeki Rıza maçı neden terk etmişlerdi? Biraz tarihi çalış ve öğren be!  

 

 

Dağ fare doğurdu!

 

 

Güzel bir laftır bu başlık... Havalara uçmak beklenirken bir anda yere çakılmak falan demektir aslında... Nereden mi geldim? Efendim Fenerbahçe’nin olağanüstü genel kurulu vardı ya, salı günü akşamı... Meğerse Ali Bey’in doğum günü imiş bu 2 Nisan... Neyse... Sonuç mu? Eh başlıkta yazıyor zaten...

 

 

Beşiktaş pazarı mı? 

 

 

Yine bizim gazetenin bir spor sayfasında Beşiktaş yönetiminin neredeyse takımın yarısını elden çıkarabileceği şeklinde bir haber vardı. Hatta bazı isimler de yer alıyordu bu haberde. Peki yeni takımı nasıl kuracaksınız? Öyle ya Akaretler’de define çıkmadı herhâlde... 

 

 

Helal olsun Mahmut kardeş!

 

 

Başakşehirli Mahmut Tekdemir 500. maçını oynamış aynı forma ile... Alnından öperim vallahi! Peki kulübü böylesine büyük başarının karşılığında ne yapacak acaba? Mesela özel bir maç mı, veya dillerden düşmeyecek bir tören mi? 

 

 

Bravo Semih!

 

 

Şu hani Montella’nın harcadığı genç var ya; Beşiktaşlı Semih. Demiş ki, “Yıkılmadım, ayaktayım.” Zaten belliydi koçum! Ümitlere gittin golleri sıraladın. Ama şu demecin var ya, helal olsun vallahi!

 

 

Okan Hoca gel vazgeç!

 

 

Başlık merak uyandırabilir... Okan Buruk hoca neden vazgeçmelidir? Hemen açayım... Hem  Zaha hem Ziyech ile olmaz Hoca’m… Hâl böyle olunca da senin golcü ismin İcardi’ye de yazık oluyor. Sonra mı? Kadro geniş diye beş oyuncu değiştirmek zorunda mı hissediyorsun kendini?

 

 

Ne, Karaoğlan mı?

 

 

Şu bizim Arjantin’de sınır dışı olmaktan kurtardığım malum kişinin gazetesinde son seçimden sonra CHP’nin yeni bir Karaoğlan dünyaya getirdiğini manşet yapmış... Yani merhum Ecevit... Yahu beyler, yaşınız kaçtır bilemem ama bendeniz o günlerde ekmek, yağ için bile bakkalla işaretleşirdim. Kuyruklar bitmezdi. Vah ki vah!

 

 

Ey belediye; şoförlerine terbiye ver!

 

 

Seçimleri bekledim bu bölümü yazmak için... Kadıköy’de, özellikle de Fenerbahçe semtine yapılan otobüs servislerinde direksiyonda bulunanlar başta olmak üzere diğerlerinde de yolcuya etmedik paylama, azarlama yapmayan yok yahu! Hele hele yaşlı başlı insanlara... Yeni başkan bu mesele ile bir ilgilensin bakalım...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
karınca ezmez 5 Nisan 2024 21:05

çok matrak,1966 Dünya Kupası finalinde topun çizgiyi geçip geçmediği tartışılan İngiltere-Almanya arasındaki maçın, İngiltere-Rusya arasında oynanan maç diye anlatılması,1961 yılında 26 yaşında genç bir kişi olan İlhan Cavcavı Geneçlerbiliği başkanı olarak anlatILması,her programda gül gül ölüyoruz....