Yıldırım’a çok yakıştı

A -
A +

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın geçen hafta sonu bizim gazetede manşete taşınan demeci gerçekten de 20 yıl başkanlık yapmış bir kişiye çok yakıştı. Ağırlıklı Ali Koç efendinin icraatlarını eleştiren Yıldırım, geçmiş yıllarda olumlu yaptıklarını bile aştı.

Hâlâ mı Santos?

Beşiktaş Başkanı başta olmak üzere yönetimindeki herkes teknik direktör “Santos’la kalsak mı, kalmasak mı?” diye kafa kaşıyor. Acaba diyorum düzelme ışıkları mı görüyorlar? Her şey ortada be! Ben derim ki, kupayı kazanırsanız kendinizi aldatmayın sakın ha! Ne demiştim daha gelmeden bu Portekizli için? Hatırlayın bakalım...

Hoş geldin Eyüpspor!

Yılların kulübü olan Eyüpspor son lig maçından sonra Süper Lige çıkmayı garantiledi. Kutlarım! Bu arada Arda da teknik adam olarak tarihe geçti. Öyle ya futbolcu olarak böyle bir tarihe geçmeyi zaten kazanmıştı ama o iş başka, bu iş başka!

Senin Şarkın çene sunumu mu?

TRT Müzik sık sık açtığım kanaldır. Bu kanalda biri erkek, biri kadın iki solist kaliteli bir saz ile okuyor... Ama bu ikili sık sık nerede ise laf yarıştırmaya çalışıyor. Siz önce okuyun be! Bu arada seyirci de var karşılarında... Of be!

TFF kongre kararı aldı!

TFF’nin temmuz ayı ortasında olağanüstü kongre yapacağı açıklandı. Ne yani bu kadar gürültü patırtı sizi rahatsız mı etti? O zaman neden bu işe soyundunuz? Biz neler gördük, neler yaşadık. Ne yani TFF’yi siz mi yönetiyorsunuz, yoksa yangıncı birileri mi?

Yeni bir Efes mi?

Tuncay kardeşimin patron olduğu ve bizim basketbol branşında ayağa kalkışı sağlayan Anadolu Efes, Avrupa Kupası maçından sonra ligde de Fenerbahçe’yi mağlup etti. Hem de bu defa 10 sayı farkla... Tebrikler! Acaba diyorum Kanarya’nın hocası özellikle de oyuncu kullanımında hata mı yapıyor?

Kadıköy Çarşısı boğuluyor!

Tabii ki tarihî Kadıköy Çarşısı’nda çok dostum var. Küçüklükten beri çayını içtiğim esnaf hâlâ var... Ama bugünlerde hepsi dertli. Neden mi? Bir mekândan bütün gün etrafa duman salınıyor. Mecburen esnaf kapı kapatıyor. Beni çeviren çevire. Ne olur bunu yaz dediler. Yeni belediye başkanına çağrıda bulunuyorum.

Bayramınız kutlu olsun!

Başta 50 yıllık dostum Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hem gazetemin hem de bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı candan kutlar, mutluluklar ve sağlıklar dilerim...

İşte ceza budur!

Malum Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sırasında ve sonrasında meydana gelenler ile ilgili cezalar açıklandı. Ve de maalesef kaç gün sonra... Neyse, biz şimdi değerlendirelim bakalım... Acaba diyorum bizim ekrandan izlediklerimiz bir film sahnesi miydi? Ya da bir dizinin bölümlerinden miydi? Neyse, biraz yabancı ülkeleri araştırın ve dersinizi yeniden çalışın!

Ben o çocuğun babası olsam!

Merak ettiniz değil mi, hangi çocuk diye? O zaman hemen açayım. Şayet bendeniz o Fenerbahçe U19 takımı oyuncularından birinin babası olsaydım, asla Urfa’daki maça yemlik olarak göndermezdim. Efendim futbolculuk hayatı zarar görürmüş... Eee şimdi ne oldu? Bence haysiyeti zedelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
baycan aksu15 Nisan 2024 16:40

merhaba belgin hocam, takımın u19 takımını çıkarması hoş değil tabi de bence bi tepki şarttı,hiç maça çıkmamak doğruydu, yapamadılar. anlıcaklar çocuklar büyüyüncei umaırm. ülke nasıl yönetiliyorsa futbolda o şekilde yönetiliyor, bu kadar basit, siz ne dersiniz.