Kayserispor ateşle oynuyor!

A -
A +

Şiddetle puana ihtiyaç duyan ve evsahibi olan Kayserispor çıkmakta, pozisyon bulmakta çok yetersiz ve etkisiz kaldı. İleride hiç çoğalamadılar. Artık bir Abdullah Avcı takımı seyretmeye başladık. Savunmadan başlayan disiplin, sabırlı oyun semeresini vermeye başladı.

 

Oyun kadar, oyuncu da gelişim içinde. Maç başladı, Enis Destan sürekli geziyordu. Kenarlara gelip top almaya veya rakibi bozmaya çalışıyordu. Bu emeğinin karşılığını attığı gol ve asistle aldı. Meunier-Visca bu ligin en etkili sağ kanadı. Ama dün sol kanat işlemedi, Trezeguet’nin yeri dolmadı.

Kayserispor’un işi çok zor!

Son “üç maçında” gol atamayan bir Kayserispor var. Dün de Uğurcan’ın hatası olmasa bu dört maça çıkacaktı. Halbuki teknik direktörleri gol atmasını en iyi bilen adamdı.

 

 İlk 45 dakikada buna bir çare bulamadı. Ramazan ve Nazon hamleleri geldi. Bu da arzu edilen bir dinamizm getirmedi. Bir organizasyon ya da bir taktik göremedik. Neyi oynamak istiyorlar, anlamak zor! Kayserispor’un kalan maçları da kolay değil!

Maçı yabancı VAR kurtardı!

1) 28. dakikada ceza sahası içinde Kayserisporlu Mehdi’nin, Meunier’in teması ile yerde kalmasına hakem Çağdaş Altay “penaltı” dedi. Trabzonsporlu oyuncu hem top ile oynamıştı hem de ihlali gerektirecek bir temas değildi. Ve VAR çağırdı, penaltı iptal edildi. Ancak VAR yabancı da olsa inceleme dört dakika sürdü.

 

2) 52. dakikada Bardhi çok şık bir gol attı! Visca’nın direkt Cardoso’ya bir müdahalesi var. Topa dokunamamış. VAR doğru bir müdahale ile “gel izle” dedi.

 

Ve gol geçerlilik kazanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.