Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu...

A -
A +

> Okan Buruk, İcardi gösterip, Zaniolo ile tuzak kurdu; çılgın atmosferde Fenerbahçe’nin işi hayli zordu; Nellson, gol umudu Valencia’yı fena yordu.

 

> Kötü niyetli oyuncular sebebiyle maç sık sık durdu. Hakemin işi zordu. Koca ilk yarıda sadece Zaniolo vurdu, coşkulu tribünleri sevinçten uçurdu.

 

> Fazla forma şansı bulamayan Kazımcan ile Barış Alper takıma oturdu, İcardi eski görüntüsüne yaklaşsa ilk yarıda fark olurdu. 

 

> Hakem Bitigen’in ağzından çıkarmadığı düdük yüzünden futbol mahvoldu. Koca bir devre Fenerbahçe sahada kayboldu.

 

> Bitime yarım saat kala Peres takımını on kişi bırakıyordu. Bu dakikada Jesus’un garip oyuncu değişikleriyle Ali Koç saç baş yoldu. Öyle ya; Arda’yı çıkarıp Emre’yi, İsmail’i almakla ne umuyordu? 

 

> Zaniolo’nun muhteşem golüyle Fener’in küçük umutları da soldu. Cimbom bu zaferle yılların hesabını sordu.

 

> İki takım için de Süper Lig son buldu. Maçın özeti, Fenerbahçe Ali Sami Yen çimlerinde kayboldu. Şimdi sorma zamanı; sezon başının yıldızı Jorge Jesus sana ne oldu?

 

MAÇIN ADAMI: Nicolo Zaniolo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.