Kırmızı öncesi ve sonrası

A -
A +

'Yusuf’un kırmızı kart görmesinden sonra Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında çok rahat bir galibiyet aldı'

Fenerbahçe, geçmişten bugüne her zaman gergin geçen Trabzon deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve devre arasına moralli bir şekilde girmeyi başardı. 
Trabzon’da dün gece Yusuf Erdoğan’ın gördüğü kırmızı karttan öncesi ve sonrası şeklinde iki parçaya ayırabileceğimiz bir 90 dakika oynandı. Kırmızı karta kadar olan 27 dakikalık dilimde daha iyi olan bordo-mavili takım, önemli gol fırsatları bulsa da sezon başından beri en büyük sıkıntıları olan son vuruş problemi yine kendisini gösterdi.
Penaltı ve kırmızı kartla birlikte tek pozisyonda hem skor olarak geriye düşen hem de 10 kişi kalan Trabzonspor’un bu dezavantajlarını iyi değerlendiren Fenerbahçe, kalan 63 dakika boyunca çok rahat bir futbol sergiledi. 
Lens unutulmaz
Trabzonspor’un ilk golden sonra savunmasında verdiği boşluklar Jermain Lens’in uzun yıllar unutulmayacak bir performans sergilemesini sağladı. 
Sow önceki yıllardaki gibi 15 gollük kendi standardını bu sezon da yakalayacağını attığı golle ispatladı. Hasan Ali ve Skrtel’in yokluğunda savunmada görev yapan İsmail ve Neustadter hatasız oynadı. Souza da Galatasaray maçının ardından Trabzon’da da penaltıyı aldı ve bu sezon geçen yılın aksine kendisine ödenen bonservisin hakkını vermeye devam etti. 
Fenerbahçe farklı galibiyetle ligin ikinci yarısı öncesi büyük bir moral yakalarken, sarı-lacivertli takımın şampiyon yapan son teknik direktör olan Ersun Yanal için Trabzon’da sıkıntılı bir süreç başladı. 

 

MAÇIN ADAMI: Jeremain Lens
Kalitesiyle sahadaki diğer oyunculardan ayrılıyor. Bonservisi alınmalı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.