Bilinmesi gerekenler

A -
A +
Hain İttihat ve Terakki Siyonistlerle işbirliği yaparak Abdülhamid Han'ı birlikte devirdiler. Sultan Abdülhamid Han, Birinci Dünya Savaşının çıkacağını tahmin ediyordu. Tarafsız kalarak savaş sonunda Osmanlının kayıplarını telafi etmeyi düşünüyordu.
Ancak kaptanı Yahudi asıllı Alman olan Alman Savaş gemisi Rusya'ya ait gemiyi batırdı ve Rus sahillerini bombaladı. Alman kruvazörüne Türkçe isim verildi. Gemi personeline fes giydirildi. Ve böylelikle Osmanlı Devletini savaşa soktular. Sultan Abdülhamid Han Filistin'de arazi satışını önlemek için Filistin'i Osmanlı Hanedanının mülkü yaptı. İttihat ve Terakki bunu iptal etti. Şu anda Osmanlı Hanedanı Devletler hukukuna göre hak iddia edebilir. 
Siyonist bir siyasi şöyle demiştir; Sultan Abdülhamid Han bize toprak vermedi. Ama onu devirdik, Osmanlıyı yıktık. İki tane Yahudi devleti kurduk, küçük olanı İsrail, büyük olanı ise...
Sömürge sistemi 1945 yılında sona erdi. Ama Filistin son 70 yıldır sömürge olmaktan kurtulamadı. Edward Said'e göre: "Siyonizm, teorisi ve pratiğiyle Avrupa emperyalizminin daha alt düzeyde bir tekrarı, hatta gülünç bir taklididir. Siyonizm ve emperyalizmden söz ettiğimiz zaman aynı sülaleden gelen, aynı ihtiyaçlardan doğan bir düşünceler ailesinden söz etmiş oluyoruz." 
James L. Gelvin "İngilizlerin desteği olmasa, Siyonist hareket tarih olacaktır" demiştir. Balfour Deklerasyonunun yayınlanması İsrail meselesinde tarihi bir mihenk taşıdır. İngiliz hükümeti böylece Yahudilerin Filistin'e gitme haklarını kabul etmiş oluyordu. 
Taksim Gezi Parkı olaylarının, paralel yapının ve 17 ve 25 Aralık darbe teşebbüslerinin arkasında İsrail ve ABD vardır. Hedef Başbakan Erdoğan, 30 Mart seçimleri ve ülke ekonomisini çökertmektir. İsrail Paralel yapı ile Davos'ta Erdoğan'ın Simon Perez'e yaptığı hareketin intikamını almak istedi. İsrail kindardır ve intikamdan vazgeçmez. 
İran ile İsrail arasında gizli ittifak vardır. Ayrıca İsrail ile İran arasında benzerlik vardır. Yahudi Yahudi olmayanı insan saymaz. Her türlü zulmü yapmakta serbesttir. İran da şia dışındakileri Müslüman kabul etmez. Ve geçmişteki İran imparatorluğunu (Pers) yeniden kurmak İran devletinin temel stratejisidir.
Gazze'de katledilenler Sünni olduğu için İran sesini çıkartmıyor. Hatta İsrail'i teşvik ediyor. Zalime yardım eden onun zulmüne maruz kalır. ABD'yi Siyonistler yıkacaktır. İngilizleri, şimdi ABD'yi kullanan Siyonistler, yakın bir gelecekte Çin'i kullanacaktır. Yahudiler için en büyük bela Siyonizmdir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.